Συγχαρητήρια Χρ. Μιχαλάκη για τις διακρίσεις του Συλλόγου ΟΛΥΜΠΙΑ

Τα συγχαρητήριά του για την ιδιαίτερα θετική και πολλά υποσχόμενη παρουσία των Τρικαλινών κοριτσιών της ΟΛΥΜΠΙΑ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής, εκφράζει σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης.
Όπως υπογραμμίζει «θα ήθελα να εκφράσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στις αθλήτριες της ΟΛΥΜΠΙΑ, που με την εμφάνισή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής μας έκαναν περήφανους και έδειξαν την σημαντική δουλειά που γίνεται στο Σύλλογο. Συγχαρητήρια αξίζουν και στο προπονητικό τιμ, αλλά και σε όλους όσους συμμετέχουν στην προσπάθεια του Τρικαλινού Συλλόγου, ο οποίος κάνει συνεχώς βήματα μπροστά και διεκδικεί διακρίσεις. Ως Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων θα συνεχίζουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό τους, στηρίζοντας έμπρακτα τις προσπάθειες τους, ώστε να πάρουν ακόμη μεγαλύτερη ώθηση και να επιτύχουν τους στόχους τους.
Με την συνδρομή του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού στηρίζουμε τους αθλητές και τους Συλλόγους μας, δίνοντας όλα τα απαραίτητα εργαλεία και εφόδια για την συμμετοχή σε μεγάλες διοργανώσεις και ακόμη περισσότερες διακρίσεις».

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia