Συγχαρητήριο μήνυμα της Κ. Παπακώστα για την εκλογή της νέας Προέδρου του Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων.

Η Βουλευτής Ν. Τρικάλων κα. Κατερίνα Παπακώστα απέστειλε συγχαρητήριο μήνυμα προς την νέα Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων κα. Μαρία Αθανασίου – Γιαγιάκου, επικεφαλής της “Ιατρικής Συνεργασίας’’ και προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου όλων των συνδυασμών, που αναδείχθηκαν επάξια από στις πρόσφατες εκλογές.

Το μήνυμα της Βουλευτού:

«Συγχαίρω την νέα Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων, κα. Μαρία Αθανασίου – Γιαγιάκου, μικροβιολόγο και επικεφαλής της “Ιατρικής Συνεργασίας”. Εύχομαι ολόψυχα στην ίδια, όπως και σε όλα τα εκλεγέντα μέλη του Δ.Σ από όλους τους συνδυασμούς,  καλή αρχή στα νέα τους καθήκοντα και καλή δύναμη στο έργο τους, που διακρίνεται από τον επαγγελματισμό, την συνέπεια και το αίσθημα ευθύνης.

Είμαι πεπεισμένη, ότι, η κα. Μαρία Αθανασίου – Γιαγιάκου με τον νέο θεσμικό της ρόλο θα συμβάλλει τα μέγιστα, στην επίτευξη σημαντικών ιατρικών στόχων, με την αρωγή και την συνεργασία και των υπολοίπων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, προς όφελος των πολιτών και του δικαιώματός τους στο υπέρτατο αγαθό,  την υγεία.

Η εμπειρία της νέας Προέδρου στον κλάδο, όπως και η διάθεση για προσφορά, που υπογραμμίστηκε από την συνδικαλιστική της δράση, θα αποτελέσουν αδιαμφισβήτητα τα συστατικά για μια καλή και επιτυχημένη θητεία.

Θερμά συγχαρητήρια και καλή αρχή στην αγαπητή ιατρό κα. Αθανασίου – Γιαγιάκου και στα μέλη του Δ.Σ

Μετά τιμής,

Κατερίνα Παπακώστα

Βουλευτής Ν. Τρικάλων Νέας Δημοκρατίας.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia