Συγχαρητήριο μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων για τη διάκριση στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο Αρχιμήδης»

Συγχαρητήριο μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων για τη διάκριση στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο Αρχιμήδης»

I love math concept. Math equations and symbols isolated, on blackboard background.

             Ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Αλέξανδρος Γ. Καπανιάρης και το προσωπικό της Διεύθυνσης συγχαίρουμε θερμά  τους μαθητές της Γ’ τάξης Στυλιανό Θεμελή του 3ου ΓΕΛ Τρικάλων «Οδυσσέας Ελύτης» και την Στεφανία Σπάχου  των Εκπαιδευτηρίων «ΑΘΗΝΑ» για τη διάκρισή τους  στον Πανελλήνιο Μαθητικό Μαθηματικό Διαγωνισμό  «ο Αρχιμήδης» , που διεξήχθη στις 18 Φεβρουαρίου 2023, όπου ο Στυλιανός Θεμελής κατέκτησε αργυρό μετάλλιο, ενώ η Στεφανία Σπάχου απέσπασε χάλκινο μετάλλιο. Οι δύο μαθητές θα πάρουν μέρος μαζί με άλλους επιτυχόντες στους προκριματικούς αγώνες, από όπου θα προκύψει η Εθνική ομάδα η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 40η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα τον Μάιο του 2023, στην 64η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα τον Ιούλιο του 2023 και στην 27η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων τον Ιούνιο του 2023.

             Συγχαίρουμε επίσης τη μαθήτρια Στεφανία Σπάχου, η οποία  συγκεντρώνοντας τη μεγαλύτερη βαθμολογία στην κατηγορία των κοριτσιών, προκρίθηκε να συμμετάσχει στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό κοριτσιών 2023, ο οποίος θα διεξαχθεί στην πόλη Portoroz της Σλοβενίας από 13 έως 19 Απριλίου 2023.

Τέλος συγχαίρουμε  τους/τις εκπαιδευτικούς των σχολείων για την υποστήριξη και την καθοδήγηση των μαθητών/τριών και ευχόμαστε και άλλες διακρίσεις και κυρίως τη συνεχή προσπάθεια για πρόοδο, μόρφωση και επιτυχίες στην επόμενη φάση του Διαγωνισμού.

                                                                                                     Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Δ.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

                                                                                                  Δρ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Γ. ΚΑΠΑΝΙΑΡΗΣ                                  

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia