Συνάντηση Άκη Αναστασίου με τη Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης

Άκρως ενδιαφέρουσα συνάντηση είχε σήμερα στα γραφεία της ΔΕΥΑΤ ο Άκης Αναστασίου με τη Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΕΔΕΥΑ) κ.κ Κοτσελίνη Όλγα και τους συνεργάτες της.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης μετέφερε την αγωνία της αυξητικής κούρσας του ενεργειακού κόστους και των υπέρογκων αναθεωρήσεων τιμών στα υπάρχοντα έργα. Επίσης, ενημέρωσε για την πρόθεση της ΔΕΥΑΤ να κατασκευάσει Φωτοβολταϊκό Πάρκο σε δημοτική έκταση στο Διαλεχτό ισχύος 4,6MW, που πρόκειται να καλύψει σχεδόν το σύνολο των αναγκών της, μέσω εικονικού συμψηφισμού και θα αποφέρει εξοικονόμηση (περίπου 2.500.000€ το χρόνο) τα οποία θα επανεπενδύονται σε έργα ύδρευσης και αποχέτευσης.

Η συνεργασία και η ταύτιση απόψεων επί των καθημερινών προβλημάτων των ΔΕΥΑ, μέσω της ΕΔΕΥΑ, είναι η «ναυαρχίδα» μιας εποικοδομητικής διεκδίκησης παροχών σε κεντρικό επίπεδο με απώτερο σκοπό την ελάφρυνση από υπέρογκες δαπάνες και ανταποδίδοντας προς τους καταναλωτές , έργα ύδρευσης-αποχέτευσης για καλύτερη ποιότητα ζωής και καθημερινότητας.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia