Συνάντηση Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων με Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Πύλης κ. Χήρα Θεόδωρο.

Την Τρίτη 31-01-2023 έλαβε χώρα συνάντηση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πύλης κ. Χήρα Θεοδώρου με αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων υπό του Προέδρου αυτής Αναγνώστου Ιωάννη και του Αντιπρόεδρου Σιακαβάρα Αριστοτέλη.

Μεταξύ των δύο πλευρών και σε εξαιρετικό κλίμα, διεξήχθει διάλογος εφ’ όλης της ύλης σχετικά με τις ανάγκες και τα αιτήματα του αστυνομικού προσωπικού του Νόμου μας γενικότερα  και ειδικότερα της γεωγραφικής αρμοδιότητας του Α.Τ Πύλης.

Ο εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης Θεόδωρος Χήρας αφουγκράστηκε με τη δέουσα προσοχή όσα του μετέφεραν οι εκπρόσωποι του Σωματείου Αστυνομικών του Νόμου μας και τόνισε πως ήταν , είναι και θα είναι πάντα στο πλευρό αυτών που έχουν επιφορτιστεί με το δύσκολο έργο της καταπολέμησης της εγκληματικότητας, προκειμένου να διατηρείται υψηλό το αίσθημα ασφάλειας και της συνοχής στο κοινωνικό σύνολο.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των αστυνομικών παρέδωσαν εγγράφως στον κ. Χήρα Θεόδωρο την ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού τους Συμβουλίου με θέμα την ονοματοδοσία οδού του Δήμου Πύλης στη μνήμη του πεσόντα στο καθήκον Αστυνομικού ΔΟΥΛΑΛΑ Ηλία και ζήτησαν την θετική ανταπόκριση στο αίτημα τους και εκ της μείζονος αντιπολίτευσης εντός του Δημοτικού συμβουλίου Πύλης.

Ο κύριος Χηρας Θεόδωρος τόνισε πως είναι αυτονόητη και δεδομένη η στήριξη και η υπερψήφιση του εν λόγω αιτήματος καθώς αποτελεί απόδοση φόρου τιμής στον πεσόντα αστυνομικό και την οικογένειά του και συμβάλει στην διατήρηση της κοινωνικής ευρυθμίας , ενώ αποτελεί ελάχιστη θεσμική υποχρέωση όλων μας απέναντι στους πεσόντες κατά το καθήκον ήρωες Αστυνομικούς.Το παρόν στη συνάντηση έδωσε και ο Μαυρογιάννης Χρήστος, αστυνομικός, Πρόεδρος της Κοινότητας Πηγής και στενός συνεργάτης του γιατρού Χήρα Θεοδώρου.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia