Συνάντηση για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού στο δημαρχείο Μετεώρων

Συνάντηση για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού στο δημαρχείο Μετεώρων

Ομάδα συνεργατών αποτελούμενη από επενδυτές και τεχνοκράτες – επιστήμονες, Γερμανούς και Έλληνες της περιοχής, οι οποίοι εδρεύουν στη Γερμανία, πραγματοποίησε επίσκεψη στον Δήμαρχο του δήμου Μετεώρων κ. Θεόδωρο Αλέκο, με τον οποίο έγινε συζήτηση και ανάλυση ενός δυναμικού επιχειρηματικού σχεδίου, εναρμονισμένου με τον ποδηλατικό τουρισμό.

Στόχος της επικείμενης επένδυσης είναι η συμβολή στην ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού και η επιπλέον προσέλκυση επισκεπτών από την ευρύτερη γερμανική αγορά όπου το ποδήλατο και η τουριστική περιήγηση είναι άρρηκτα συνδεδεμένα.

Η πολυήμερη διαμονή τους στο δήμο, αποτέλεσε ευκαιρία να γνωρίσουν τον τόπο και να αξιολογήσουν τις δυνατότητες που προσφέρονται για αειφόρο τουριστική ανάπτυξη.

Ο δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίηση και τη θετική συγκατάθεση καθώς η νυν δημοτική αρχή συνεχίζει να καινοτομεί και να επιδεικνύει την εξωστρέφεια όπου αρμόζει στο δήμο Μετεώρων.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού κ. Λύπας Δημήτριος και ο ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Τουρισμού και Οικονομικών κ. Νικολογιάννης Σπύρος.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia