Site icon trikalafocus.gr

Συνάντηση Δημήτρη Παπαστεργίου με την ΜΑΣΤ.

Ζητήματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του Μοτοσυκλετιστικού Αθλητικού Συλλόγου Τρικάλων και την πίστα του MX Park του Πρίνους, κυριάρχησαν στην χθεσινοβραδυνη επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου στα γραφεία της ΜΑΣΤ, που φέτος συμπληρώνει 2 χρόνια πλούσιας αθλητικής και όχι μόνο δραστηριότητας.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου έθεσαν υπόψη του κ. Παπαστεργίου βασικά ζητήματα, με κυρίαρχο αυτό της ηλεκτροδότησης της πίστας Μότο Κρος στο Πρίνος, όπου κάθε χρόνο διεξάγονται με τεράστια επιτυχία αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Επίσης, οι αθλητές της ΜΑΣΤρικαλων ζήτησαν την επέκταση χρήσης της πίστας προκειμένου να προχωρήσουν σε περαιτέρω αναβάθμιση της εντυπωσιακης πίστας MX Park.

Εξέχον μέλος της ΜΑΣΤ, ο Τρικαλινός πρωταθλητής αγώνων ταχύτητας Σάκης Ζάχος.

Ο δυναμικός σύλλογος ιδρύθηκε το 2018 από αθλητές και φίλους της μοτοσυκλέτας και είναι μέλος της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Σκοπός της η βελτίωση της οδηγικής ικανότητας και οδικής ασφάλειας του μοτοσυκλετιστή και η προώθηση του Μαχανοκίνητου Αθλητισμού και της Μοτοσυκλέτας για καθημερινή μετακίνηση και ως μέσο αναψυχής. Η ΜΑΣΤ αριθμεί περίπου 500 μέλη.

Exit mobile version