Συνάντηση της Κατερίνας Παπακώστα με το Δ.Σ του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων.

Σε μια επίσκεψη με υψηλό συμβολισμό προχώρησε χθες η έγκριτη νομικός Κατερίνα Παπακώστα. Το δυναμικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας είχε εγκάρδια και ζεστή συνάντηση με τον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Τρικάλων Νίκο Γουγουλάκη και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου στα γραφεία του συλλόγου στο Δικαστικό Μέγαρο.

Στη διάρκεια της επίσκεψης ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ.Τ έθεσαν στη συνάδελφο τους τα χρονίζοντα ζητήματα που αφορούν το δικηγορικό σύλλογο και τη δικαιοσύνη με κυρίαρχο αυτό της σύνδεσης του Δικαστικού Μεγάρου με το δίκτυο παροχής φυσικού αερίου.

Η Κατερίνα Παπακώστα με τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων: Νικόλαο Γουγουλάκη, Γιώργο Τσαγκούλη, Θανάση Παύλου, Ευάγγελο Τσέλιο, Θεόδωρο Κανάτα και Δημήτριο Τρίμμη.

Επίσης, έθεσαν υπόψη της Κατερίνας Παπακώστα το πάγιο αίτημα για ψηφιοποίηση του αρχείου και της βιβλιοθήκης, ενώ ειδική αναφορά έγινε και στην επιτακτική ανάγκη για ηλεκτρονική ενημέρωση των δικαστικών αποφάσεων. Η Κατερίνα Παπακώστα (γνωρίζει αρκετά καλά τα αιτήματα του συνδικαλιστικού οργάνου των δικηγόρων) άκουσε με τη δέουσα προσοχή τα ζητήματα που τέθηκαν επί τάπητος και εξέφρασε την απόλυτη συμπαράσταση της στον αγώνα του δικηγορικού κόσμου ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που θα αναβαθμίσουν το δικηγορικό λειτούργημα. Φυσικά, έλαβε τις ευχές όλων των συναδέλφων της που βλέπουν στη δυναμική Κατερίνα Παπακώστα έναν άνθρωπο που τείνει ευήκοα ώτα και δρομολογεί εξελίξεις για την επίλυση πολλών προβλημάτων.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia