Συνέντευξη του Θανάση Λιούτα στο Ράδιο Ζυγός

Πολιτικές και πράξεις ουσίας. Μια κοινοβουλευτική θητεία με έμπρακτα αποτελέσματα.

       

Στη ραδιοφωνική συνέντευξη την οποία παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Ζυγός, ο Θανάσης Λιούτας απάντησε στα ερωτήματα, των Κώστα Αργυρούση και Γιώργου Παπαγεωργόπουλου, εστιάζοντας στις παρεμβάσεις του όλα τα τέσσερα χρόνια της κοινοβουλευτικής του θητείας, που πάντα ως σκοπό είχαν και έχουν την προσφορά στον Νομό Τρικάλων και στους συμπολίτες μας.

Οι ερωτήσεις μάλιστα στάθηκαν και στο γεγονός πως ακόμη και σήμερα υπό την ιδιότητα του εκ νέου υποψήφιου βουλευτή, και μέσα στις πυκνές προεκλογικές του περιοδείες και συγκεντρώσεις, ο Θανάσης Λιούτας είναι σε συνεχή επαφή με τα Υπουργεία και με κάθε αρμόδιο υπηρεσιακό παράγοντα για να φέρει λύσεις στον τόπο.

Το κλίμα που λαμβάνει, απάντησε, στις περιοδείες του είναι πολύ ζεστό, γεγονός που όπως τονίστηκε συνιστά μια επιβράβευση από την κοινωνία. Επιβράβευση που σημαίνει εμπιστοσύνη. Που δίνει δύναμη.

Εκτός από τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, τα ζητήματα και τις ανάγκες των οποίων τα πήρε πάνω του τέσσερα χρόνια τώρα, επισημάνθηκε και η συμβολή του ως προς τις ανάγκες των ελεύθερων επαγγελματιών.

Επαναφορά 120 δόσεων, αλλά και μια ολοκληρωμένη πρόταση που συζητείται για περαιτέρω ελάφρυνση και προστασία.

Στήριξη των συνταξιούχων, και κάθε επαγγελματικής και κοινωνικής μας ομάδας.

Ο αγώνας συνεχίζεται σημείωσε ο υποψήφιος βουλευτής μας, πάντα με το βλέμμα και τον νου στις ανάγκες της τοπικής μας κοινωνίας και οικονομίας.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia