Συναγερμός για φωτιά στον επαρχιακό δρόμο Μουριάς – Λαζαρίνας. Έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής

Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 10:45 π. μ. σε κανάλι στον επαρχιακό δρόμο Μουριάς – Λαζαρίνας. Κατόπιν ενημέρωσης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων έσπευσαν στο σημείο δύο Πυροσβεστικά Οχήματα με 4 άνδρες και προχώρησαν στην κατάσβεση και τον έλεγχο της.

Ως Πρόεδρος της Κοινότητας ευχαριστώ την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων για την άμεση ανταπόκριση, τους συγχωριανούς μου Πατσιά Αποστόλη και Κανίστρα Νικόλαο που με ενημέρωσαν έγκαιρα, οδήγησαν την Πυροσβεστική στο σημείο της πυρκαγιάς και τον Μπλέτσα Αδαμάντιο που ως εθελοντής, έσπευσε στο σημείο με το τρακτέρ του και δίσκο σβάρνα και βοήθησε στο να ανακόψει την φωτιά σε παρακείμενα χωράφια ώστε να μην κινδυνεύσουν καλλιέργειες και ένα ποιμνιοστάσιο έως ότου καταφθάσει το κλιμάκιο.

Σύμφωνα με τους μάρτυρες η φωτιά ξεκίνησε ταυτόχρονα σε τρία διαφορετικά σημεία σε απόσταση μεταξύ τους.Τα αιτία θα διερευνυθούν από το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής. Συνεχώς οι αρχές μας ενημερώνουν για τον μεγάλο κίνδυνο πυρκαγιών που υπάρχει λόγου των συνθηκών καύσωνα, γι αυτό θα πρέπει όλοι μας να είμαστε πολύ προσεκτικοί, ώστε να μην βρεθούμε σε δυσάρεστες καταστάσεις και χαθούν καλλιέργειες, περιουσίες ακόμη και ζωές!!!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia