Συνεργασία Παπαστεργίου – τρικαλινών ξενοδόχων για θέματα ουσίας

Θέματα ουσίας για τον τουρισμό στην πόλη των Τρικάλων, συζητήθηκαν σε συνάντηση της Ενωσης Ξενοδόχων Τρικάλων και τρικαλινών ξενοδόχων, με τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου.
Την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022, μέλη του ΔΣ της Ενωσης και εκπρόσωποι τρικαλινών ξενοδοχείων επισκέφθηκαν τον κ. Παπαστεργίου στο Δημαρχείο. Συζητήθηκαν και αντηλλάγησαν απόψεις για πολλά και σημαντικά θέματα, που σχετίζονται με το τουριστικό προϊόν των Τρικάλων. Κυρίως, τέθηκαν τα θέματα των έργων που γίνονται και όσων ξεκινούν το αμέσως επόμενο διάστημα στα Τρίκαλα και δη στο κέντρο της πόλης, προκειμένου και οι ξενοδόχοι να είναι ενήμεροι για αυτά.
Επίσης, συζητήθηκε ένα άλλο σημαντικό τμήμα των έργων του Δήμου, τα αθλητικά, αλλά και γενικότερα ο αθλητικός τουρισμός στα Τρίκαλα.
Τέλος, με την ιδιότητα του προέδρου της ΚΕΔΕ, ο κ. Παπαστεργίου συζήτησε αίτημα των ξενοδόχων, για καταγραφή των οικιών βραχυχρόνιας μίσθωσης και απόδοση συγκεκριμένων τελών στους Δήμους της χώρας. Το ζήτημα αυτό θα τεθεί και θα συζητηθεί εκ νέου, καθώς αφορά πολλά συναρμόδια υπουργεία. Στη συνάντηση παρέστησαν, από την Ενωση Ξενοδόχων νομού Τρικάλων, ο πρόεδρος κ. Γιάννης Κουρούτας, ο αντιπρόεδρος κ. Κώστας Παπαπούλιος και η γραμματέας κ. Στέλλα Γκιάστα, ενώ από τους ξενοδόχους της πόλης των Τρικάλων, οι κ. Δημήτρης Σιαναβέλης, Κώστας Πασχάλης, Σωκράτης Παπαγεωργίου, καθώς και ο ειδικός σύμβουλος της Ενωσης για θέματα αθλητικού τουρισμού κ. Δημήτρης Γεγαρόρης.
Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia