Site icon trikalafocus.gr

Συνεχής εγρήγορση για τον Γιάννη Μπουτίνα

Από τηλεδιάσκεψη σε παρουσίαση και πάλι τηλεδιάσκεψη ο Γιάννης Μπουτίνας , Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας  για την καλύτερη δυνατή επανεκκίνηση του τουρισμού στη Θεσσαλία ,μετά την πανδημία .

Ο κ. Μπουτίνας τοποθετεί  αυτή την επανεκκίνηση σε 3 παράλληλους άξονες , οι οποίοι θα πρέπει να κινούνται ταυτόχρονα όσο το δυνατόν για να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα στην επανεκκίνηση στην μετά covid-19 εποχή . 

Συγκεκριμένα οι άξονες αυτοί είναι : 

Όλα αυτά ο κ. Μπουτίνας τα αναλύει σε τηλεδιασκέψεις και με τη συμμετοχή του  σε forum , όπως η παρουσίαση της Θεσσαλίας στο πανόραμα χειμερινών προορισμών της ITN NEWS και της MACT MEDIA  , όπου ανέλυσε το πρόγραμμα της Περιφέρειας για την τουριστική προβολή και παρουσίασε όλους τους χειμερινούς προορισμούς που περιμένουν το κάθε επισκέπτη  όταν σταματήσει το lockdown .

Επίσης με τη συμμετοχή του σε τηλεδιάσκεψη με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομίας κ. Χρήστο Τριαντόπουλο και φορείς και δημάρχους της Π.Ε. Καρδίτσας , ανέλυσε τους παραπάνω άξονες αλλά και με επιστολές προς αρμόδια Υπουργεία διεκδικεί για τα καλύτερα δυνατά μέτρα στήριξης .

Συνεχίζει να  διεκδικεί , ευρισκόμενος πάντα σε συνεχή επαφή με τους φορείς του τουρισμού στη Θεσσαλία για να ενημερώνεται για τα προβλήματα και όποια θέματα προκύπτουν .

Exit mobile version