Συνεχίζει ακάθεκτος ο Γιώργος Πρ.Ηλιάδης

Σειρά περιοδειών και συναντήσεων με πολίτες και φορείς για τον υποψήφιο βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Γιώργο Ηλιάδη που συνεχίζει να διασχίζει όλο το ν. Τρικάλων, προκειμένου να έρθει σε επαφή με τους πολίτες, ώστε  να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Το πρωί της Πέμπτης επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά της Οιχαλίας και συναντήθηκε με τους κατοίκους της περιοχής, έχοντας τη δυνατότητα να συνομιλήσει μαζί τους, καταγράφοντας τις αγωνίες τους για την επόμενη μέρα.

Ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε για ακόμα μια φορά την ανάγκη αλλαγής στην πολιτική σελίδα αυτού του τόπου. Αλλαγή που θα φέρει το Κίνημα Αλλαγής και η Φώφη Γεννηματά, καθώς αποτελούν τον μοναδικό πυλώνα σταθερότητας.

Η περιοδεία του Γιώργου Ηλιάδη συνεχίστηκε στο 4ο ΚΑΠΗ Τρικάλων, όπου συνομίλησε με το προσωπικό της δομής, αλλά και άτομα της τρίτης ηλικίας.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε τη ΔΕΥΑ Τρικάλων, θέλοντας να ενημερωθεί για την πορεία της δημοτικής επιχείρησης και φυσικά για τα έργα που υλοποιούνται, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Ο υποψήφιος βουλευτής είχε τη ευκαιρία να συναντηθεί και με τον πρόεδρο της ΔΕΑΥΤ Νίκο Λέρα, καθώς και με εργαζόμενους.

Τελευταίος σταθμός της περιοδείας του υπήρξαν τα γραφεία του ΟΑΕΔ στα Τρίκαλα. Ο Γιώργος Ηλιάδης είχε μια ουσιαστική συνάντηση με εργαζόμενους και πολίτες, ενώ ενημερώθηκε λεπτομερώς από τον προϊστάμενο του οργανισμού στα Τρίκαλα Βασίλη Τσίπα για τον τρόπο λειτουργίας της υπηρεσίας.

Και σε αυτή την περιοδεία επέλεξε την … ακολουθία φιλών, αποφεύγοντας τα τετριμμένα των προεκλογικών αναμετρήσεων.  Ο ίδιος άλλωστε δεν είναι παιδί του κομματικού σωλήνα, αυτοδημιούργητος και με διάθεση προσφοράς για τα κοινά, προσπαθεί να αφήσει το δικό του στίγμα σε κάθε του επαφή με τους πολίτες και τα καταφέρνει!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia