Συνεχίζει η Φήκη… για Βαλάντη Τσιούτσια

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΑΛΛΑΣ υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό «Πύλη ΑΞΙΩΝ» του Υποψηφίου Δημάρχου Πύλης Βαλάντη Τσιούτσια.
Ο Λογιστής – Φοροτεχνικός από την Φήκη, Γεώργιος Ντάλλας αποδέχτηκε την πρόταση του Υποψηφίου Δημάρχου Πύλης, Βαλάντη Τσιούτσια και θα είναι για πρώτη φορά υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου στη Δημοτική Ενότητα Πιαλείων του Δήμου Πύλης.Ο κ. Ντάλλας είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ , με ειδίκευση στην Τραπεζική, Ξενοδοχειακή, Λογ. Εταιρειών, Κοστολόγηση, Μικροοικονομία – Μακροοικονομία , Στατιστική, Φ.Π.Α.
Γνωρίζει πολύ καλά τη Γερμανική γλώσσα και τη χρήση Η/Υ καθώς έχει
εξειδικευτεί στα παρακάτω προγράμματα:

  1. Πρόγραμμα AS – 400.
  2. Πρόγραμμα ENTERSOFT.
  3. Πρόγραμμα ACADEMIA FINANCIALS.
    Είναι πατέρας δύο παιδιών και διαμένει μόνιμα στη Φήκη όπου εργάζεται εκεί σαν Ελεύθερος Επαγγελματίας (Λογιστικό – Φοροτεχνικό Γραφείο). Στο παρελθόν εργάστηκε επίσης σαν Ελεύθερος Επαγγελματίας στο Μόναχο της Γερμανίας, σε
    Λογιστικό Γραφείο στην Αθήνα, στο Λογιστήριο της Οικονομικής Εφημερίδας «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ». Επιπλέον, ήταν Υπεύθυνος του Τμήματος Εσωτερικού Ελέγχου, με αρμοδιότητα την τήρηση του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας , και την ενημέρωση εγγράφως του διοικητικού συμβουλίου για κάθε διενεργούμενο έλεγχο. Καθώς επίσης και την ενημέρωση των Εποπτικών Αρχών ( ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΞΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ –ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ ) για οποιαδήποτε πληροφορία ζητηθεί μετά από έγκριση του Δ.Σ. της εταιρίας.
    Πραγματοποίησε την Πρακτική του άσκηση στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και κατέχει Άδεια άσκησης επαγγέλματος Λογιστή – Φοροτεχνικού Α’ Τάξης από το Οικονομικό Επιμελητήριο. Κατά το παρελθόν διετέλεσε και Μέλος της ΕΠΗΕΑ
    (ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ).
    Σε δήλωσή του ο κ. Ντάλλας επισημαίνει: « Το να πάρει κάποιος την απόφαση να ασχοληθεί με τα κοινά είναι ένας τρόπος που δείχνει την αγάπη για τον τόπο του και τη διάθεσή του να προσφέρει σ’ αυτόν. Αισθάνομαι έτοιμος να βαδίσω στο πλευρό του Υποψηφίου Δημάρχου Πύλης Βαλάντη Τσιούτσια και στον συνδυασμό «Πύλη ΑΞΙΩΝ»
    διότι βασικό όραμα είναι ένας σύγχρονος Δήμος με τη συμμετοχή νέων ανθρώπων, με νέες ιδέες για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών».
    Ο κ. Τσιούτσιας ικανοποιημένος από την υποψηφιότητα του κ. Ντάλλα επισήμανε: « Τόσο ο χαρακτήρας του κ. Ντάλλα όσο και η εμπειρία του στα οικονομικά θα δώσουν άλλη πνοή στον Δήμο Πύλης».

Γιώργο, καλωσόρισες στην «Πύλη ΑΞΙΩΝ».Σου ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia