Συνεχίζονται τα έργα σε χωριά από τον Δήμο Τρικκαίων

Συνεχίζονται τα έργα που υλοποιεί ο Δήμος Τρικκαίων σε χωριά. Εργα που έχουν προγραμματιστεί και υλοποιούνται σε συνεργασία των κατά τόπους αντιδημάρχων των δύο τομέων, Σάκη Σκρέκα και Αποστόλη Παππά, με τον αντιδήμαρχο Εργων Γ. Καταβούτα και τους προέδρους των συμβουλίων των χωριών. Αυτές τις ημέρες ολοκληρώνονται έργα σε Ρίζωμα, Παλαιόπυργο και Μεγαλοχώρι. Στο μεν Ρίζωμα, η πλατεία του χωριού ομορφαίνει με νέα πλάκα Πηλίου σε όλο σχεδόν το εύρος της. Στον Παλιαόπυργο και το Μεγαλοχώρι οι παρεμβάσεις αφορούν στους πεζούς και στην κατασκευή κρασπέδων (προς Αρδάνι και Χρυσαυγή αντιστοίχως).
Αυτές οι παρεμβάσεις, τις οποίες είδαν από κοντά οι αντιδήμαρχοι Απ. Παππάς και Γ. Καταβούτας “δείχνουν το συνεχές ενδιαφέρον και τα έργα ουσίας για τους κατοίκους των χωριών μας”, όπως τόνισαν αμφότεροι σε δηλώσεις τους.
Εξάλλου ήδη έχουν γίνει επισκέψεις των στελεχών της δημοτικής αρχής σε πολλά χωριά του Δήμου, προκειμένου να συζητηθούν διά ζώσης, τόσο η πορεία των υφιστάμενων, έργων, όσο και ο προγραμματισμός νέων, με βάση τις ανάγκες κάθε τοπικής κοινωνίας.

Από το γραφείο Τύπου

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia