Συντονισμός για την περιφορά 11 Επιταφίων τη Μ. Παρασκευή στα Τρίκαλα

Συνεργασία ΑΔ Τρικάλων, Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης και Δήμου Τρικκαίων αυτή την ώρα στο ύψος της κεντρικής πλατείας για τις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τον καλύτερο συντονισμό όλων των φορέων ενόψει της Μεγάλης Παρασκευής.

Στο κέντρο των Τρικάλων θα ανταμώσουν 11 συνολικά Επιτάφιοι και αναμένεται, όπως κάθε χρόνο, πλήθος πιστών να συρευσει στο κέντρο της πόλης με σύμμαχο τον καλό καιρό.

Λόγω των έργων ανάπλασης της κεντρικής πλατείας, ειδικά φέτος, οι Επιτάφιοι θα συγκεντρωθούν στο δρόμο μπροστά στην πλατεία. Συνιστάται, λοιπόν, στους πιστούς να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις των αρμόδιων (Αστυνομικών και Δημοτικών αρχών) ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά χωρίς συνωστισμό γύρω από τους επιτάφιους.

Στο συντονισμό συμμετέχουν ο Αστυνομικός Διευθυντής Αθανάσιος Καππάς, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Φόρης Ρόμπος, ο Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Τρικάλων Γιώργος Λιούρας, ο Διοικητής της Τροχαίας Τρικάλων Κώστας Κωστακόπουλος και ο Πρωτοσύγκελος της ΙΜ Τρίκκης Γαρδικίου και Πύλης π. Αλέξιος Κανίνας.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia