ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων: «Πυρά» κατά του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων

Βασιλικότερος του Βασιλέως εμφανίστηκε σε διαδοχικές συνεντεύξεις του ο Πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Τρικάλων, Γιώργος Πέτρου συγχέοντας προφανώς ούτε λίγο ούτε πολύ τη θεσμική του ιδιότητα με την κομματική. 

Αφού μας ενημέρωσε για το΄΄εξαιρετικό έργο΄΄ της Κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας, δεν παρέλειψε  να εκφράσει το βασικό κυβερνητικό επιχείρημα της ΄΄ατομικής ευθύνης΄΄, κουνώντας και αυτός με τη σειρά του το δάχτυλο στους χιλιάδες συμπολίτες μας που παρακολουθούν σαστισμένοι τις παλινωδίες της Κυβέρνησης. 

Μάλιστα, ο κ. Πέτρου προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα, εκφράζοντας, σε αναντιστοιχία με το ρόλο του, τους πιο μύχιους πόθους ακραίων νεοφιλελεύθερων κύκλων της ΝΔ, ζητώντας εν πολλοίς να περικοπούν οι ήδη κουτσουρεμένες συντάξεις  και οι μισθοί των εργαζόμενων στο Δημόσιο, απόψεις που μας γυρνάνε στα δύσκολα χρόνια του μνημονίου και διασαλεύουν τη κοινωνική συνοχή. 

Το λιγότερο που θα περίμενε κανείς σε συνθήκες υγειονομικής κρίσης θα ήταν θεσμικοί φορείς να ενώνουν τις φωνές τους με τους χιλιάδες απεγνωσμένους επιστήμονες του ΕΣΥ και να απαιτήσουν ουσιαστικά μέτρα στήριξης των δημόσιων νοσοκομείων και όχι να λειτουργούν ως φερέφωνα της ΝΔ. 

Οι συνθήκες δεν επιτρέπουν μικροπολιτικά παιχνίδια και ιδεοληψίες.

                   ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

                         Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia