Σφοδρά πυρά Μπλατζώνη κατά της Δημοτικής Αρχής για τον προϋπολογισμό του 2020 (video)

Με κεντρική επισήμανση ότι ο προϋπολογισμός του 2020 είναι στηριγμένος σε ξύλινα πόδια και ότι είναι καταδικασμένος να αποτύχει, η δημοτική σύμβουλος Πύλης Έφη Μπλατζώνη άσκησε σκληρή κριτική στη δημοτική αρχή, στη διάρκεια του χθεσινοβραδινού συμβουλίου όπου και συζητήθηκε ο προϋπολογισμός.

Υπάρχουν ανεδαφικοί ισχυρισμοί, δεν υπάρχει πρόγραμμα και είναι εκ του προχείρου με αίολα τα νούμερα. Έχουμε βεβαιωμένα τα οποία είναι ανείσπρακτα. Απ’ αυτά τι έχει παραγραφεί και ποιες ενέργειες έχουμε κάνει για να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα του Δήμου εκτός αν αυτά αποτελούν δεσμεύσεις προεκλογικές και τα έχετε αφήσει κάπου στην άκρη ανέφερε στην παρέμβαση της η Έφη Μπλατζώνη.

Έκανε λόγο για ασυδοσία καυσίμων, αναλύοντας τα στοιχεία ενός προϋπολογισμού που δεν είναι αναπτυξιακός, ούτε συμβατός με τα συμφέροντα του δήμου. Επίσης αντλώντας στοιχεία από το πρόγραμμα Διαύγεια κατέθεσε υπέρογκες επισκευές και συντηρήσεις οχημάτων.

Μπορεί ένα αυτοκίνητο να έχει αξία 10000 ευρώ και μέσα στο χρόνο να γίνονται επισκευές 8.000 ευρώ; ήταν η ερώτηση που έθεσε στο σώμα η δημοτική σύμβουλος της παράταξης Πύλης Όραμα. Τέλος, έκλεισε λέγοντας ότι ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης θα προκαλέσει δημοτικό συμβούλιο ώστε να ενημερωθούν ενδελεχώς για τις δαπάνες, τις προμήθειες και τα έσοδα. (video)

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia