Σφυροκόπημα Παπακώστα στην Εξεταστική Επιτροπή – Καταρρέει το έωλο αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η επιβεβαίωση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Initiative κ. Γκάλκου, του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΙΦΕΤ κ. Δημήτρη Πανταζή, αλλά και του Διευθύνοντος Συμβούλου της Enterprise Greece κ. Φιλιόπουλου, κατά την κατάθεσή τους στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, ότι όλα έγιναν με νόμιμο τρόπο, κατέρριψαν το αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ και έφεραν σε εμφανές αδιέξοδο τους βουλευτές του.

Όπως δήλωσε η Βουλευτής: «Οι απαντήσεις των μαρτύρων, από μόνες τους απέδειξαν την σαθρότητα του αφηγήματος του ΣΥΡΙΖΑ για την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής. Μάλιστα, τόσο ο Πρόεδρος της Initiative, ο οποίος ήταν καταπέλτης, ότι η Ελληνική Κυβέρνηση διεκπεραίωσε με διαφάνεια την διαδικασία, όσο και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας, που προκάλεσε αμηχανία και οδήγησε σε «αφωνία» τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να επιλέξουν να μην θέσουν καν ερωτήσεις χρησιμοποιώντας επικοινωνιακά προσχήματα, συνιστούν επιβεβαίωση της ανέξοδης αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά αποδεικνύεται με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, πως η μοναδική αγωνία του ΣΥΡΙΖΑ είναι η δημιουργία εντυπώσεων και όχι η αναζήτηση της αλήθειας, σε αντίθεση με την προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να φέρει κάθε υπόθεση στο φως.»

Ακόμη, αναφορικά με το επίμονο αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για κλήτευση του κ. Πέτσα ως μάρτυρα στην εξεταστική επιτροπή, η κα. Παπακώστα ως Εισηγήτρια της Πλειοψηφίας, απάντησε για άλλη μια φορά τονίζοντας, πως ο κ. Πέτσας δεν έχει λόγο να κληθεί ως μάρτυρας, διότι από την κατάθεση των μαρτύρων, τα έγγραφα, αλλά και τις έως και σήμερα απαντήσεις του ίδιου σε 16 Ερωτήσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης, σε μία Επίκαιρη Ερώτηση, καθώς και στην τοποθέτησή του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, συνάγεται ότι όλα έγιναν νόμιμα και με διαφάνεια, αναφορικά με την διαδικασία ανάθεσης του έργου.

Δείτε εδώ το βίντεο της απάντησης της Βουλευτή προς τον κ. Ραγκούση, για το αίτημα κλήτευσης του κ. Πέτσα στην Εξεταστική Επιτροπή.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia