Σωτήρης Βησσαράκος: «Έχουμε όραμα και σχέδιο για το Υπεραστικό Κτελ» (βίντεο)

Ενωτικός και αποφασισμένος να υλοποιήσει άμεσα το ολοκληρωμένο σχέδιο του για τη δημιουργική πορεία του Υπεραστικού Κτελ Τρικάλων στο μέλλον, εμφανίστηκε στις πρώτες δηλώσεις του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο νέος πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Σωτήρης Βησσαράκος.

Ο νέος πρόεδρος Σ. Βησσαράκος πλαισιωμένος απο τα μέλη του νεοεκλεγέντος ΔΣ Δημήτρη Βράκα αντιπρόεδρο, Γεώργιο Χρηστάκο, Χρήστο Κοθρά και Χρήστο Δήμτσα

Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης οι μέτοχοι που στήριξαν τον κ. Βησσαράκο, έκαναν λόγο για πανηγυρική δικαίωση ενος έμπειρου τεχνοκράτη που καλείται σε δύσκολες εποχές να σηκώσει το βάρος της μετάβασης του συγκοινωνιακού φορέα στη νέα εποχή.

«Έχουμε την εμπειρία και το όραμα, στο πλαίσιο αγαστής συνεργασίας με τους τοπικούς φορείς και το επιβατικό κοινό που μας εμπιστεύεται παραδοσιακά, να ξεπεράσουμε την πανδημία του COVID-19» είπε στους μετόχους ο Σωτήρης Βησσαράκος, ζητώντας από όλους χαμηλούς τόνους και προσήλωση στους στόχους:

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συναίνεσης η γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΤΕΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α.Ε. για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia