Σωτήρης Βησσαράκος: «Η δουλειά μας αυτή τη στιγμή είναι στο 32 – 33%»

Στην Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 μίλησε σήμερα ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Τρικάλων Σωτήρης Βησσαράκος, σχολιάζοντας τη μειωμένη επιβατική κίνηση:

 « Εμείς έχουμε το δρομολόγιο των 01:00 για την Αθήνα τις μέρες Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή, που έχουν μια σχετική κίνηση από τη νεολαία που φεύγει για διακοπές ώστε να προλάβει το πρωινό καράβι.

Έχω κάνει μια πρόταση στον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Καρδίτσας να κάνουμε ένα κοινό δρομολόγιο για να καλύψουμε και τις υπόλοιπες μέρες, εκεί δηλαδή που δεν υπάρχει μεγάλη κίνηση. Θα μοιραστούν τα έξοδα, και τα έσοδα βέβαια, αλλά σκοπός μας είναι να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο. Θα απαντηθεί αυτό το αίτημα στο προσεχές τους συμβούλιο και θα κινηθούμε ανάλογα.

Η κίνηση στα ορεινά του Νομού μας είναι χάλια. Προσπαθούμε να βάλουμε τις Παρασκευές ένα δρομολόγιο, αλλά και πάλι πρόβλημα έχουμε. Αρκεί να πω ότι βάλαμε ένα δρομολόγιο για τα Αντιχάσια δοκιμαστικά, και πήγε μόνος του ο οδηγός και γύρισε μόνος του. Σε αυτό το θέμα πρέπει να συνεννοηθούμε με τους Δημάρχους Πύλης και Μετεώρων για το αν μπορούν να καλύψουν ένα μέρος των εξόδων για το δρομολόγιο, να κάνουμε και την κοινωνική πολιτική.

Η δουλειά μας αυτή τη στιγμή είναι στο 32-33%.»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia