Σωτήρης Μπλέτσας: «Σταθερά δίπλα σε όλους τους πολίτες».

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας.

Ανακοινώθηκε το πρωί, από την Επιτροπή Ψηφοδελτίων το όνομα του αρχιτέκτονα μηχανικού Σωτήρη Μπλέτσα, ως υποψηφίου βουλευτή Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Ακολουθεί σε ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το “ευχαριστώ” του έμπειρου κομματικού στελέχους προς τον Πρόεδρο Ν. Ανδρουλάκη και τα αρμόδια όργανα. Παράλληλα, τονίζει πως θα συνεχίσει από την πρώτη γραμμή την προσπάθεια για την ανατροπή της οπισθοδρόμησης που υφίσταται η χώρα, τονίζοντας πως θα βρίσκεται σταθερά δίπλα στους πολίτες των Τρικάλων:

Με αίσθημα ευθύνης, ευχαριστώ τον Πρόεδρο Ν. Ανδρουλάκη, την Επιτροπή Ψηφοδελτίων και την ΚΠΕ για την τιμή και εμπιστοσύνη που μου παρέχουν να συνεχίσω από την πρώτη γραμμή, ως υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων, την προσπάθεια για την ανατροπή της οπισθοδρόμησης που υφίσταται η χώρα απο την χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, την κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη.

Η υποψηφιότητα μου μου επιτρέπει να συνεχίσω σταθερά -πάντα απο τη θέση του στρατιώτη-την προσπάθεια που έκανα τα προηγούμενα χρόνια για να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα του Νομού μας. Με συνέπεια και ρεαλισμό, θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια να δυναμώσει το Κίνημά μας και να πραγματοποιηθούν οι απαιτούμενες αλλαγές που θα βγάλουν τη Χώρα από το σημερινό αδιέξοδο, επιτρέποντας στους πολίτες να ζήσουν με αξιοπρέπεια, με δικαιώματα και δίνοντας τους τα εφόδια για μια καλύτερη ζωή.

Θα βρίσκομαι σταθερά δίπλα στους κατοίκους των Τρικάλων, τους παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς, τους επαγγελματίες, τους μικρομεσαίους, τους αγρότες, τους εργαζόμενους, τους αδύναμους του Νομού μας.

Σταθερά δίπλα σε όλους τους πολίτες.

Σταθερά δίπλα σου.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia