Τήρηση ηλεκτρονικών βιβλίων από την RBS Retail Business Services Τρίκαλα!

Η RBS Retail Business Services Τρίκαλα του ομίλου DATECH SA ανακοινώνει τη ΝΕΑ cloud εφαρμογή για παροχή υπηρεσιών στην οικονομικότερη τιμή!Pegasus Freelancer Web App Έχοντας πάντα ως στόχο να προσφέρουμε μεγάλο εύρος επιλογών σε κάθε πελάτη μας, βρισκόμαστε πάντα στην αιχμή των εξελίξεων!

Ακολουθώντας την ίδια πολιτική, ανακοινώνουμε τη νέα cloud εφαρμογή που αναζητά κάθε επιχείρηση παροχής υπηρεσιών και ελεύθερος επαγγελματίας! Η Ιδέα – Το Pegasus Freelancer Web App αναπτύχθηκε με σκοπό να καλύψει κάθε απαίτηση των επαγγελματιών, του κλάδου παροχής υπηρεσιών.Πέρα από την έκδοση παραστατικών παροχής υπηρεσιών, η εφαρμογή περιλαμβάνει κύκλωμα CRM, Οθόνη Dashboard με στατιστικά και γραφήματα, πλήθος αναφορών και φυσικά συνδέεται άμεσα με το myDATA για τη διαβίβαση των παραστατικών στην ΑΑΔΕ. Η τεχνολογία στην οποία βασίζεται το Pegasus Freelancer Web App δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη, να επεκτείνει τις δυνατότητες του προγράμματος ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής του.Το Timing – Η νέα τάξη πραγμάτων που έχουν επιφέρει τα myDATA, δημιούργησε την ανάγκη στον κλάδο παροχής υπηρεσιών να αυτοματοποιήσουν τις διαδικασίες έκδοσης παραστατικών και να αφήσουν πίσω τους το χειρόγραφο μπλοκάκι.

Μελετώντας την αγορά διαπιστώσαμε ότι υπάρχει μια νέα ανάγκη, την οποία καλείται να καλύψει κάθε επαγγελματίας στον κλάδο παροχής υπηρεσιών. Η Προοπτική – Αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο ποσοστό ελεύθερων επαγγελματιών από διάφορους κλάδους, εκδίδει παραστατικά χειρόγραφα με μπλοκάκι. Το Pegasus Freelancer δίνει τη δυνατότητα σε κάθε επαγγελματία να εκδίδει τα παραστατικά του ηλεκτρονικά από όπου κι αν βρίσκεται, ενώ παράλληλα του επιτρέπει να τα διαβιβάζει αυτόματα στην ΑΑΔΕ μέσα σε λίγα λεπτά.Μάθε τα πάντα για το ΝΕΟ Pegasus Freelancer Web App ——————————————————————— Πληροφορίες: 2431 553020 | 697 7310731 Υπεύθυνος Διαχείρισης: Χρηστος ΔΑΛΛΑΣ

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia