Ταξιάρχες: Στόλισε το σπίτι με 3.000 λαμπιόνια! (φωτ.)

Τις εντυπώσεις των κατοίκων των Ταξιαρχών αλλά και των επισκεπτών του χωριού «έκλεψε» για μια ακόμη χρονιά ο γιορτινός στολισμός μιας οικίας.

Ο λόγος για την οικία της Κατερίνας Μπαλάφα, η οποία για 15η  χρονιά φρόντισε να στολίσει εσωτερικά και εξωτερικά το σπίτι της, χρησιμοποιώντας περισσότερα από 3.000 λαμπιόνια, αλλά και εκατοντάδες στολίδια.

Η συνδημότισσα από τους Ταξιάρχες του Δήμου Φαρκαδόνας θέλησε να μεταφέρει για μια ακόμη χρονιά το γιορτινό και Χριστουγεννιάτικο κλίμα και την Θαλπωρή, στολίζοντας με το δικό της ξεχωριστό και άκρως εντυπωσιακό τρόπο το σπίτι της. Μάλιστα όχι μόνο εσωτερικά, αλλά εξωτερικά, κάνοντας το σπίτι να μοιάζει με παραμύθι.

Τα λαμπιόνια ήρθαν να φωτίσουν ολόκληρη την επιφάνεια του σπιτιού, σε τοίχους αλλά και σε στέγη, σε δέντρα αλλά και περιφράξεις, κάνοντας το τοπίο να μοιάζει εντυπωσιακό.

Στην αυλή της οικίας η φάτνη, που έρχεται να θυμίσει σε όλους μας την Θεία Γέννηση, που σκόρπισε ελπίδα σε όλο το κόσμο.

Σαφώς και ο στολισμός για μια ακόμη χρονιά είναι ο πιο εντυπωσιακός και ο οποίος είναι άξιος συγχαρητηρίων από όλους τους δημότες του Δήμου Φαρκαδόνας.

ΚΡΗΝΗLIVE.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia