Τα αυθεντικά Ανθοϊάματα Bach στο Naturespot.gr

Με ένα κλικ στο οπλοστάσιο υγείας και ομορφιάς http://naturespot.gr/ ή σε δια ζώσης συζήτηση με τον έγκριτο ομοιοπαθητικό φαρμακοποιό και εξέχον μέλος της Ομοιοπαθητικής Ελληνικής Εταιρείας Βασίλη Τσιούτσια, μπορείτε να επιλέξετε το καταλληλότερο ανθοΐαμα, αρκεί να εκφράσετε το πως νιώθετε για να φτάσει στα χέρια σας η επιλογή που θα ταιριάζει απόλυτα στη διάθεση σας!

Σύμφωνα με τον Βασίλη Τσιούτσια, ο Dr Bach επινόησε ένα σύστημα 7 βασικών ομάδων συναισθημάτων, προκειμένου να κατηγοριοποιησει τα 38 ανθοϊάματα, καθένα από τα οποία αντιστοιχεί σε μια συγκεκριμένη συναισθηματική κατάσταση. Ποιες είναι αυτές οι συναισθηματικές ομάδες;

  1. Απελπισία ή αποθαρρυνση
  2. Έλλειψη ενδιαφέροντος για το παρόν
  3. Φόβος
  4. Αβεβαιότητα
  5. Υπερευαισθησία σε επιρροές και ιδέες
  6. Υπερβολική έγνοια για το καλό των άλλων
  7. Μοναχικότητα

Τα ανθοϊάματα Bach είναι φυσικά και εντελώς ασφαλή και μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποτελεσματικά για να βοηθήσουν φυτά και ζώα, και λόγω του πολύ ήπιου τρόπου δράσης τους, δεν προκαλούν καμία απολύτως παρενέργεια.

Μερικά παραδείγματα για τη χρήση των ανθοϊαμάτων του Bach:

Χάσατε τη δουλειά σας; Δουλεύετε πολύ σκληρά; Δίνετε εξετάσεις; Χωρίσατε πρόσφατα; Δυσκολίες στον ύπνο;

Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική πύλη της εταιρείας http://naturespot.gr/ όπου μπορείτε να επιλέξετε από μια ευρεία γκάμα φυσικών προϊόντων διατροφής, περιποίησης, ομορφιάς και υγείας.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia