Τα μεγαλύτερα εγχώρια σκακιστικά μυαλά ανταμώνουν στα Τρίκαλα. (video)

…Σπουδαίο αθλητικό γεγονός για την πόλη μας η διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Σκακιού…. επισημαίνει η Σκακιστική Κίνηση Τρικάλων και ο Δήμος Τρικκαίων, δια της εκπροσώπου του Βασιλένας Μητσιάδη.

Τα Τρίκαλα φιλοξενούν για πρώτη φορά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών, κάτω των 20 ετών.
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν από 30 Απριλίου -6 Μαΐου, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας και του Δήμου Τρικκαίων. Πρόκειται για το 51ο πρωτάθλημα νέων ανδρών και το 42ο αντίστοιχο πρωτάθλημα νέων γυναικών, που θα διεξαχθούν στον φιλόξενο χώρο του Κέντρου Έρευνας-Μουσείου Τσιτσάνη.

Για την σπουδαία αθλητική διοργάνωση μίλησαν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο Πρόεδρος της Σκακιστικής Κίνησης Τρικάλων (ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων) Τοζάρος Χρήστος , η αντιπρόεδρος του Μουσείου Τσιτσάνη, Μητσιάδη Βασιλένα και το σκακιστικό ταλέντο με καταγωγή από τα Τρίκαλα, με πολλές διακρίσεις στο παλμαρέ του, Κουτσιούμπας Χαράλαμπος.

Στις τοποθετήσεις τους, τόνισαν τη σημασία του πρωταθλήματος το οποίο θα καθιερώσει τα Τρίκαλα στον σκακιστικό χάρτη της χώρας, με πολλαπλά οφέλη, απόρροια της προβολής που θα τύχει η πόλη των Τρικάλων, κατά τη διεξαγωγή του τουρνουά.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia