Τα ναυτάκια βγήκαν στη στεριά και σεργιάνησαν στους Ταξιάρχες.

Με επιτυχία διεξήχθη η ετήσια, καλοκαιρινή εκδήλωση στο Νηπιαγωγείου του χωριού όπου τα παιδιά προσέφεραν ένα δροσερό και θαλασσινό πρόγραμμα  

Τα ναυτάκια βγήκαν στην στεριά και σεργιάνησαν στον κάμπο. Κι αν η θάλασσα απέχει αρκετά μακριά από την περιοχή μας, τα νήπια του Νηπιαγωγείου Ταξιαρχών φρόντισαν να ταξιδέψουν τους παραβρισκόμενους στα νησιά και στα παράλια.

Η σχολική χρονιά για τα νήπια έφτασε στο τέλος. Τα νήπια πλέον προετοιμάζονται για το απαιτητικό πρόγραμμα του δημοτικού σχολείου, ενώ τα προ νήπια για μια ακόμη χρονιά θα ζήσουν το ανέμελο σχετικά πρόγραμμα του νηπιαγωγείου. Όλα μαζί νήπια και προ νήπια, με την βοήθεια των νηπιαγωγών τους προετοίμασαν ένα εξαιρετικά καλοκαιρινό πρόγραμμα για να αποχαιρετήσουν το σχολείο. Διοργάνωσαν την καλοκαιρινή, αποχαιρετιστήρια εκδήλωση, προσφέροντας χαρά και ψυχαγωγία στους γονείς και στους συγγενείς τους.

Τα νήπια ανέβηκαν επί σκηνής και παρουσίασαν το θεατρικό «Η Αλίκη στο Ναυτικό», ένα άκρως δροσερό και καλοκαιρινό έργο, το οποίο το υποστήριξαν με φαντασία και ταλέντο.

Τραγούδια καλοκαιρινά, ποιήματα, χορός και μουσική σκιαγράφησαν το γιορτινό τοπίο. Εκδηλώσεις χαράς για το καλοκαίρι που βρίσκεται προ των πυλών και μας καλεί να το απολαύσουμε.

Τις ευχές προς μαθητές και γονείς απηύθυνε η προισταμένη του νηπιαγωγείου Ηλιάνα Μπουραζάνα, που ευχήθηκε καλό καλοκαίρι στους γονείς και τους μαθητές. Αναφέρθηκε στην παραγωγική χρονιά του σχολείου και στις δράσεις που αναπτύχτηκαν και στηρίχτηκαν από τα παιδιά.

Δεν παρέλειψε να μεταφέρει ωστόσο τα παράπονα της, τονίζοντας ότι ενώ απευθύνθηκε προς το Δήμο και συγκεκριμένα στην Υπηρεσία Καθαριότητας για καθαρισμό από τα χόρτα του προαύλιο του σχολείου για την σχολική εορτή δεν υπήρξε ανταπόκριση.

Οι νηπιαγωγοί του σχολείου ευχαρίστησαν τους παρευρισκόμενους για την συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση, τους γονείς των παιδιών, όπως επίσης και τους χορηγούς: Χαντζής Δημήτριος για την χορηγία κερασιών, τα Ψυγεία Θ. Κλιάφα για την χορηγία των αναψυκτικών και την Sewing love handmade για την χορηγία της διακόσμησης.

ΚΡΗΝΗ LIVE

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia