Τα ορεινά “κινητήριος δύναμη”του Βαλάντη!

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης κ. Βαλάντης Τσιούτσιας, συνοδευόμενος από Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού “ΠΥΛΗ ΑΞΙΩΝ”, επισκέφθηκε για ακόμη μια φορά τα ακριτικά ορεινά χωριά Αρματωλικό – Μυρόφυλλο του Δήμου Πύλης.

Ο κ. Τσιούτσιας τη Δευτέρα του Πάσχα, παρευρέθηκε στο Αρματολικό όπου πανηγύριζε ο Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου αφού είναι και ο πολιούχος του χωριού. Με συνοδεία αρκετού κόσμου ακολούθησε η λιτάνευση της εικόνας του Αγίου και έπειτα ο Μορφωτικός Σύλλογος Αρματολικού πρόσφερε σε όλους τους πιστούς “Φιλοξενία” (παραδοσιακό φαγητό).
Στη συνέχεια ο κ. Τσιούτσιας μετέβη στο Μυρόφυλλο όπου κι εκεί τελέστηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου. Μπορεί το Μοναστήρι να είναι αρκετών χρόνων, όμως πλημμύρισε από εκατοντάδες πιστούς που προσήλθαν να προσκυνήσουν. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, προσφέρθηκε επίσης παραδοσιακή “Φιλοξενία” ενώ στήθηκαν πασχαλιάτικοι παραδοσιακοί χοροί στον καταπράσινο αύλειο χώρο της Μονής.


Ο Υποψήφιος Δήμαρχος είχε την ευκαιρία για ακόμα μια φορά να συναντήσει τους κατοίκους των δύο χωριών, όπου συνομίλησε μαζί τους και άκουσε τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους. Ο κ. Τσιούτσιας δεσμεύτηκε ότι, ως επόμενη Δημοτική Αρχή θα είναι πάντα κοντά τους και δεν θα αφήσει τα ορεινά χωριά στην τύχη τους…όπως συμβαίνει μέχρι τώρα.
Το κλίμα υποδοχής ήταν θαυμάσιο ενώ ο κ. Τσιούτσιας εισέπραξε εγκάρδιες ευχές για καλή επιτυχία στις εκλογές.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia