Τα ορεινά στηρίζουν Γιώργο Πρ. Ηλιάδη

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Ηλιάδης, αφού έχει θέσει ως βασική του προτεραιότητα να έρθει κοντά στους κατοίκους για να αφουγκραστεί και να συζητήσει τα μείζονα ζητήματα που τους απασχολούν.

Σημαντικός σταθμός σε αυτή την μεγάλη του περιοδεία ανά το ν. Τρικάλων ήταν και τα απαράμιλλης σε ομορφιά χωριά του ορεινού όγκου Πετροχώρι, Στρουρναρέικα, Βαθύρρευμα, Μεσοχώρα και φυσικά μια στάση στο πολύπαθο φράγμα.

Κατά την επίσκεψή του αντάλλαξε ιδέες  με τους κατοίκους των χωριών αυτών, αναδεικνύοντας ζητήματα που αφορούν τόσο τις υποδομές, όσο και τις δραστηριότητες που μπορούν να λάβουν χώρα, ώστε να δοθούν κίνητρα στους νέους και όχι μόνον για να σταματήσει η ερημοποίηση των ορεινών περιοχών.

Ο νεαρός υποψήφιος βουλευτής άκουσε με μεγάλη προσοχή τις προτάσεις των κατοίκων και τόνισε ότι βασική του προτεραιότητα, τόσο του ίδιου όσο και του Κινήματος Αλλαγής είναι να έρθουν σε επαφή, να ανταλλάξουν απόψεις και κυρίως να δημιουργηθεί μια εποικοδομητική σχέση, μια σχέση εμπιστοσύνη.

“Σήμερα, περισσότερο από ποτέ πρέπει να δοθεί βάρος στην οικονομική ανάπτυξη και στην απασχόληση και το πλαίσιο εφαρμογής πολιτικών βιώσιμης ανάπτυξης και διαγενεακής αλληλεγγύης” τόνισε με έμφαση.

Για ακόμα μια φορά έγινε δέκτης θερμής υποδοχής, καθώς όπως όλα δείχνουν οι πολίτες στο πρόσωπο του Γιώργου Ηλιάδη συνάντησαν τον πολιτικό που τους εμπνέει εμπιστοσύνη, αφού είναι ένας από αυτούς, πέρα από κομματικούς μηχανισμούς και πολιτικά τζάκια.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia