Τα Στουρναρέικα επισκέφθηκε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ–ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

 Τον Δήμο Πύλης και την κοινότητα των Στουρναρέικων επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, αποτελούμενη από τους πρώην Βουλευτές Δριτσέλη Παναγιώτα και Σιμορέλη Χρήστο καθώς και τα στελέχη της Πύλης, Κώστα Κρούπη, Χρήστο Νάκο και Θανάση Παππά. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ είχε την δυνατότητα να συνομιλήσει με τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής τόσο για την πολιτική επικαιρότητα όσο και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εξαιτίας της δυσμενούς κατάστασης που δημιούργησε η πανδημία αλλά και η προχειρότητα των κυβερνητικών μέτρων.

Παράλληλα, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν παρέλειψαν να στηλιτεύσουν την κυβερνητική πολιτική και την επιπολαιότητα που επιδεικνύει σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα είτε αυτά αφορούν στα εθνικά είτε σε ζητήματα οικονομίας ενώ οι κάτοικοι δεν έκρυψαν την ανησυχία τους για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους πολίτες και να αφουγκράζεται την αγωνία τους, γι΄αυτό και θα επιμείνει στην αδιαμεσολάβητη επαφή με τον κόσμο.

                                                                                 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                     Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia