Τα συγχαρητήρια του Αστυνομικού Διευθυντή Αθανασίου Καππά στην Έλλη Τσιρογιάννη

Με παραδοσιακούς ήχους και δεκάδες ενθουσιώδεις χορευτές/ριες πλημμύρισε το απόγευμα της Κυριακής, η πλατεία Δεσποτικού.

Η “καρδιά” της πλούσιας Ελληνικής παράδοσης χτύπησε χθες στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων, όπου διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία, το 1ο Φεστιβάλ ανοιξιάτικου παραδοσιακού χορού, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αργιθεατών Τρικάλων.

Ανάμεσα στο πλήθος που παρακολούθησε τη μουσικοχορευτική πανδαισία ήταν ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Αθανάσιος Καππάς, με τη σύζυγο του και φίλους που χειροκρότησαν με θερμά και παρατεταμένα χειροκροτήματα τα μέλη των εφτά συλλόγων που παρουσίασαν χορούς από την Αργιθέα, τον Πόντο, την Κρήτη, την Μακεδονία και τον κάμπο.

Μάλιστα, ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ συνεχάρη εγκαρδίως τη δραστήρια πρόεδρο του Συλλόγου Αργιθεατών Τρικάλων κα Έλλη Τσιρογιάννη, για την όμορφη και άρτια οργανωμένη ανοιξιάτικη βραδιά, δηλώνοντας ενθουσιασμένος από την παρουσία του κόσμου που αγκάλιασε το Φεστιβαλ.

Από την πλευρά της , η κα Τσιρογιάννη, ευχαρίστησε τον αναπληρωτή Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων για την τιμητική του παρουσία, την άμεση ανταπόκριση και τη διαχρονικά άριστη συνεργασία με την τοπική Διεύθυνση.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia