Τα Τρίκαλα νίκησαν 1-0 τον Ασπρόπυργο και παρέμειναν πρώτα

Ο βαθμός δυσκολίας απέναντι σε ομάδα που προπονεί ο Γιώργος Βαζάκας εξ ορισμού υψηλός. Χρειάστηκαν να περάσουν 11 παιχνίδια για να καταφέρουν να κερδίσουν τα Τρίκαλα τον Γρεβενιώτη τεχνικό που μέχρι σήμερα μετρούσε απέναντι μας τέσσερεις νίκες και έξι ισοπαλίες.

Το «κλειδί» που «ξεκλείδωσε» την «Γραμμή Μαζινό» του Ασπροπύργου ακούει στο όνομα Δημήτρης Πέλκας. Ο Αμαναταίδης τον πέρασε στο παιχνίδι στο 56΄αντί του Τεγούση και άρχισε αμέσως να οργανώνει το παιχνίδι των Τρικάλων.

Στα πρώτα λεπτά της εισόδου του φορούσε προστατευτική μάσκα αλλά επειδή μάλλον περιόριζε την περιφερειακή του όραση την πέταξε και αμέσως ξεκίνησε την φάση με την οποία τα Τρίκαλα πέτυχαν το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.

Έκανε εξαιρετική ενέργεια ο απο το κέντρο, πάσαρε αριστερά στον Νιάρο που έκανε το γέμισμα, ο Σανδραβέλης έκανε το σουτ, έδιωξαν προσωρινά οι αμυντικοί, ο Πελάεθ γυριστό σουτ στο αριστερό δοκάρι και στην επιστροφή και πάλι ο Πελάεθ το γκολ!!!

Μετά το γκολ τα Τρίκαλα πήραν πάνω τους και με διάθεση κυνήγησαν και ένα δεύτερο γκολ που δεν ήρθε όμως.

Η ουσία είναι ότι τα Τρίκαλα επτά στροφές πριν από το τέλος παραμένουν πρώτα, έχοντας πέντε βαθμούς πίσω τον Ιωνικό (στην ουσία έξι) που κέρδισε 2-0 την Νίκη Βόλου. Η συνέχεια είναι δύσκολη και καθοριστική καθώς ακολουθούν δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια με Βέροια και Αιγάλεω.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μπεκιάρης από την Καρδίτσα με βοηθούς τους Βογιατζή (Καρδίτσας) και Νίκζα (Λάρισας). Σε πολλές περιπτώσεις ο Καρδιτσιώτης ρέφερι ξεσήκωσε τον κόσμο των Τρικάλων με τις αλλοπρόσαλλες υποδείξεις του και τον δείκτη προστασίας που είχε απλώσει πάνω στους φιλοξενούμενους.

Έδειξε κίτρινη κάρτα στον Σταματή, Ριζογιάννη, Λώττα των Τρικάλων και Μίλιτς, Γκατζολάρι, Λογοθέτη  του Ασπρόπυργου

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΟ Τρίκαλα (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής, Σανδραβέλης, Βέρτζος (32’ λ.τρ. Γιαννίτσης), Οικονομόπουλος, Νιάρος, Τεγούσης (56΄ Πέλκας), Ριζογιάννης, Πελάεθ, Λώττας, Τσίπρας, Σταματής (83’ Παπαγεωργίου)

Ασπρόπυργος (Γιώργος Βαζάκας): Γκίνης, Κότσεφ, Σταγάκης, Λογοθέτης, Νικολάου, Μπαξεβάνου (90’ Φιλίποβιτς), Κάκκο (62’ Νικολακάκης), Γκατζολάρι (74’ Πολέτο), Σρέσκοβιτς, Μίλιτς, Φράγκος

Sportrikala.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia