Τα Τρίκαλα στην κορυφή της Ευρώπης (εικόνες)

Τα Τρίκαλα σήκωσαν ψηλά τη σημαία της Ελλάδας , για μία ακόμη χρονιά, στο Πανευρωπαϊκο Πρωτάθλημα ΜΠΕΚΑΤΣΑΣ 2022, στην Ιταλία. Δείτε την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Πάρης Ευσταθίου, Κυναγωγός:

🇬🇷🇬🇷🇬🇷SOULIOTIS ASTRA🇬🇷🇬🇷🇬🇷🏆🏆🏆
ΑΝ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΠΕΚΑΤΣΑΣ!
1ECC CAC R CACIT 🏆🏆🏆
Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω την χαρά που νιώθω αυτήν τη στιγμή, μια μεγάλη διάκριση για εμένα, για τον Αχιλλέα για την Άστρα, μα πάνω απ’ όλα για την Ελλάδα!
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον ΟΚΑΔΕ στον ΠΡΌΕΔΡΟ ΔΗΜΉΤΡΙΟ ΓΚΟΥΖΟΥΝΑ σε όλους τους Έλληνες Κριτές που πίστεψαν την άστρα και κάθε χρονιά τις δίνουν την ευκαιρία να εκπροσωπεί την Ελλάδα μας σε πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, τους Χορηγούς μας PET SHOP GIOTAS, ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΣΎΛΛΟΓΟ ΤΡΙΚΆΛΩΝ, όλους τους φίλους που χάρηκαν με την χαρά μας και τις αμέτρητες ευχές που έχουμε λάβει ,ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ σε έναν άνθρωπο που νιώθω πολύ τυχερός που έχω στην ζωή μου.. Δεν είναι άλλος από τον ΑΧΙΛΛΈΑ ΝΤΑΟΥΛΑ, Έναν σπουδαίο Άνθρωπο, φίλο, Κυναγωγό!!!!
Τέλος ένα μεγάλο μπράβο σε όλη την ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΑΠΟΣΤΟΛΉ και ειδικά στον ΜΆΝΟ ΜΑΡΝΕΖΟ που κατέκτησε το πανευρωπαϊκο με τον Άτλα!!!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia