Τα Τρίκαλα στο επίκεντρο του 11ου Ιστορικού Ράλι Ολύμπου

Δεκάδες αυτοκίνητα παλιότερων εποχών θα μετάσχουν το διήμερο 8 και 9 Οκτωβρίου 2022 στο11ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου, που διοργανώνει η Λέσχη Κλασικού Αυτοκινήτου Μακεδονίας (ΛΕ.Κ.Α.Μ).  Ο αγώνας πραγματοποιείται στους νομούς Τρικάλων και Καρδίτσας, καθώς πληρώματα από όλη την Ελλάδα θα δώσουν το παρών σε αυτόν τον αγώνα – θεσμό για τη Θεσσαλία.

Ο «Μύλος των Ξωτικών» συμμετέχει σε οργανωτικό επίπεδο για την εκκίνηση και τον τερματισμό.  

Ο αγώνας θα ξεκινήσει από τον Μύλο Ματσόπουλου στα Τρίκαλα, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 11.00. Τα αυτοκίνητα μέσω επαρχιακών διαδρομών θα κινηθούν μέχρι τα Λουτρά Σμοκόβου όπου και θα γίνει ανασυγκρότηση των πληρωμάτων. Στη συνέχεια θα πάρουν τον δρόμο της επιστροφής προς την Καλαμπάκα, όπου και θα διανυκτερεύσουν. Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 10.30 το πρωί θα δοθεί η εκκίνηση του δεύτερου σκέλους. Μέσω των Μετεώρων τα αυτοκίνητα θα τερματίσουν στον Μύλο Ματσόπουλου, το μεσημέρι, όπου και θα πραγματοποιηθεί το γεύμα των απονομών.

Με τις αποσκευές τους γεμάτες ευχάριστες στιγμές και αναμνήσεις από τις υπέροχες διαδρομές, τα πληρώματα θα ξεκινήσουν για τους προορισμούς τους, δίνοντας την υπόσχεση πως σύντομα θα ξαναβρεθούν μαζί.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι η βιομηχανία ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΑΕ και η γαλακτοβομηχανία ΟΛΥΜΠΟΣ.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia