Site icon trikalafocus.gr

Τεράστια συμμετοχή, παρά τον άστατο καιρό, στον Ημιμαραθώνιο Ράξας (Βίντεο)

Με μεγάλη συμμετοχή δρομέων, που αψήφησαν το πέρασμα της κακοκαιρίας, πραγματοποιείται αυτή την ώρα στη Ράξα του Δήμου Τρικκαίων, ο 17ο Ημιμαραθώνιος  Αγώνας  Δρόμου και ο Αγώνας δρόμου 10 χλμ.

Ο πρώην Αντιδήμαρχος Τρικκαίων Αχιλλέας Λασπάς, με το « Νικολάκη» στην αφετηρία του αγώνα.

Στα αξιοσημείωτα της σπουδαίας αθλητικής διοργάνωσης, η παρουσία του Νικολάκη της κεντρικής πλατείας, καθώς και για πρώτη φορά, η χρήση της ερφαρμογής Aesculapp του Δήμου Τρικκαίων. H εκκίνηση δόθηκε στην πλατεία της Ράξας στις 10:00 και η απόσταση είναι 21,1 χλμ.

Περιγραφή  διαδρομής αγώνα: Εκκίνηση  από το Τ.Δ. Ράξας με κατεύθυνση προς Ρίζωμα στην ασφαλτοστρωμένη δημοτική οδό προς Τ.Δ. Ριζώματος  και συνέχεια προς το Τ.Δ. Πλατάνου . Μέσω του οικισμού Χαϊδεμένης  στον οικισμό Περδικοράχης  προς Λεπτοκαρυά  αφήνουμε την ασφαλτοστρωμένη οδό και δια της Πεζογέφυρας Σωτήρας Βαμβέτσου περιφερειακά του οικισμού Σωτήρα και στο Τ.Δ. Ράξας με τερματισμό το σημείο  αφετηρίας.   Η διαδρομή  στα πρώτα οκτώ χιλιόμετρα είναι σχεδόν  επίπεδη, από το όγδοο  έως το δέκατο ανηφορική ,από το δέκατο  έως το δεκατοτρίτο  αρκετά κατηφορική  και η συνέχεια της σχεδόν επίπεδη.

Δειτε την αντιστροφη μέτρηση από τον αντιδήμαρχο τομέα Α του Δήμου Τρικκαίων Απόστολο Παππά:

1ος στα 10 χλμ. Κωνσταντάρας Γεώργιος του Γυμναστικού Συλλόγου Τρικάλων.

2ος Σιακαβάρας Κώστας
3ος Δημήτρης Μπάκος.
Exit mobile version