ΤΕΦΑΑ: Εκδήλωση προβολής του ξενόγλωσσου Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών (ΜΠΣ)

Την Παρασκευή 26-5-2023 και ώρα 12.15-13.30 το ΤΕΦΑΑ Θεσσαλίας διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του στις Καρυές Τρικάλων διεθνή εκδήλωση προβολής του ξενόγλωσσου Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών (ΜΠΣ) «European Master in Sport and Exercise Psychology (EMSEP)». Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν καθηγητές του ΤΕΦΑΑ καθώς και καλεσμένοι διεθνείς καθηγητές, διεθνείς απόφοιτοι του συγκεκριμένου ΜΠΣ και διεθνείς ενδιαφερόμενοι για σπουδές στο συγκεκριμένο ξενόγλωσσο μεταπτυχιακό πρόγραμμα.

Από τον Σεπτέμβριο και μετά, στο συγκεκριμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα θα φοιτούν επιπλέον διεθνείς φοιτητές, οι οποίοι θα επωφεληθούν από τη νέα συμφωνία του πανεπιστημίου Θεσσαλίας με το πανεπιστήμιο ChietiPescara της Ιταλίας, για κοινό πρόγραμμα σπουδών και διπλό πτυχίο μεταξύ των δύο πανεπιστημίων. Η νέα συμφωνία  προστίθεται στην υπάρχουσα με το πανεπιστήμιο Leipzig της Γερμανίας, το οποίο ήδη παρέχει κοινό πρόγραμμα σπουδών και διπλό πτυχίο σε διεθνείς φοιτητές που πραγματοποιούν το μεγαλύτερο μέρος των σπουδών τους στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ένα μέρος των σπουδών τους στο Leipzig της Γερμανίας.

Ακολούθως την ίδια μέρα, στις 13.45-15.00, το ΤΕΦΑΑ Θεσσαλίας διοργανώνει διεθνή εκδήλωση προβολής του νέου ξενόγλωσσου Διδακτορικού Προγράμματος Σπουδών «PhD in Physical Education, Sport Science And Dietetics» του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλίας. Διεθνείς φοιτητές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν κοινό διδακτορικό κύκλο σπουδών μεταξύ των πανεπιστημίων Θεσσαλίας, ChietiPescara Ιταλίας, BozenBolzano Ιταλίας, Leipzig Γερμανίας και KU Leuven Βελγίου και να πάρουν κοινό πτυχίο μεταξύ του πανεπιστημίου Θεσσαλίας και κάποιου από τα παραπάνω διεθνή πανεπιστήμια.

Στις παραπάνω εκδηλώσεις θα κάνει δια ζώσης παρουσίαση ο προσκεκλημένος αντιπρύτανης του πανεπιστημίου Chieti-Pescara καθ. Κ. Maurizio Bertollo μαζί με άλλους καλεσμένους διεθνείς καθηγητές καθώς και καθηγητές του ΤΕΦΑΑ του πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia