Τηλεοπτική αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών και εκδηλώσεων από 10 έως 12 Απριλίου 2020

00

Το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι TV10 σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών από 10 έως 12 Απριλίου θα μεταδώσει σε μαγνητοσκόπηση:

α)  Παρασκευή 10 Απριλίου 8 μ.μ. το απόγευμα μουσική εκδήλωση από τη Μικτή Χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών και το Σωματείο Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων με τίτλο «ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ».

β)  Σάββατο 11 Απριλίου 7:30 απόγευμα συναυλία με τίτλο: «Χαίρε σκέπη του κόσμου…» που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων «Αθανάσιος Τριγώνης» την 26η Μαρτίου 2017 στα πλαίσια των επετειακών εκδηλώσεων συμπληρώσεως 150 ετών από της ανοικοδομήσεως του Ιερού Ναού Παναγίας Επισκέψεως.

Συμμετείχαν τα παιδιά του Κατωτέρου Κατηχητικού Σχολείου της Ενορίας, η Χορωδία του Σωματείου Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων «Ιωάννης ο Δαμασκηνός», η χορωδία και ορχήστρα της «Μουσικής Σχολής Παπαστάθη» και η χορωδία και παραδοσιακή ορχήστρα της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών. Την γενική ευθύνη, διδασκαλία των θεατρικών αποσπασμάτων και συντονισμό όλων των συνόλων της εκδηλώσεως είχε η Φιλόλογος και Πρεσβυτέρα κ. Καλλιόπη Καλούσιου-Γραδούλα, ενώ την αφήγηση είχε ο κ. Γεώργιος Μόσχοβος.

γ)  Κυριακή 12 Απριλίου πρωί στις 11 Θεία Λειτουργία. Απόγευμα στις 7:30 Ακολουθία του Νυμφίου.

Συντονιστείτε στη συχνότητα του καναλιού ΤV10 για να παρακολουθήσετε τις Ιερές ακολουθίες και τις εκδηλώσεις. Η μη μετάβαση στον Ιερό Ναό δεν θα αποστερεί το κλί­μα και την πνευματική ωφέλεια της όποιας Ιεράς Ακολουθίας.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia