Την Αθανασία Μανούρα ανακοίνωσε ως υποψήφια για το Τοπικό Συμβούλιο Φιλύρας με τον συνδυασμό «Πρώτα ο Ανθρωπος», ο Κώστας Μαράβας.

Μία ακόμη δυναμική και νεανική υποψηφιότητα με περγαμηνές και διαδρομή στην Αυτοδιοίκηση προστίθεται στο ψηφοδέλτιο της Παράταξης «Πρώτα ο Ανθρωπος» του Κώστα Μαράβα. Πρόκειται για την Αθανασία Μανούρα  που θα είναι υποψήφια για το τοπικό συμβούλιο Φιλύρας.

Η κα Μανούρα Αθανασία του Κωνσταντίνου. Γεννήθηκε το 1977 και μεγάλωσε στη Φιλύρα Τρικάλων. Είναι παντρεμένη και μητέρα δυο παιδιών.

Αποφοίτησε από το γενικό λύκειο Πύλης.Είναι απόφοιτη του Τ.Ε.Ι Νοσηλευτικής Αθηνών. Εργάζεται στο Κέντρο Υγείας Πύλης.

Είναι εκλεγμένη τοπική σύμβουλος, στο τοπικό διαμέρισμα Φιλύρας Τρικάλων.

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση του υποψήφιου δημάρχου Κώστα Μαράβα και να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο τόνισε.

Και συνέχισε ως «ενεργός πολίτης γνωρίζω καλά, ότι η βελτίωση του βιοτικού μας επιπέδου είναι στα χέρια μας. Στο πλαίσιο αυτό δεσμεύομαι να αγωνιστώ συλλογικά μαζί με όλη την ομάδα του «Πρώτα ο Ανθρωπος»  για να μετατρέψουμε τον τόπο μας σ έναν τόπο πρότυπο, όπως ακριβώς μας αξίζει, όπως ακριβώς αξίζει στα παιδιά μας»

Για την υποψηφιότητά της, ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας, ανέφερε σε δήλωσή του: Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμένα, να καλωσορίζω στον συνδυασμό «Πρώτα ο Ανθρωπος» την Αθανασία Μανούρα, η οποία δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.

Η Αθανασία Μανούρα αγαπάει την περιοχή μας, την έχει τιμήσει μέσα από την πορεία της, έχει μάθει να δουλεύει, να αγωνίζεται και να βγαίνει νικήτρια. Είναι ένας νέος άνθρωπος, με διάθεση προσφοράς και είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλλει στο όραμά του συνδυασμού μας.Περιοχή συνημμένων

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia