Την Βασιλόπιτα έκοψε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Τρικάλων (ΦΩΤΟ&Βίντεο)

Την καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, πραγματοποίησε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Τρικάλων το απόγευμα της Πέμπτης 26/01/2023, στο Πύλης Μέγαρο, παρουσία πλήθους κυνηγών, φίλων του συλλόγου και επισήμων.

Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Νικόλαος Χανίκας, ενω στο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος Κώστας Μακρής αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο του Κυνηγετικού Συλλόγου και ευχαρίστησε όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας Ντίνος Μπάρδας, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Γακόπουλος, ο πρώην βουλευτής και Νομάρχης Τρικάλων Ηλίας Βλαχογιάννης και η πρώην βουλευτής Παναγιώτα Δριτσέλη.

Παρευρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας Σταύρος Τραγάνης, ο πρώην βουλευτής Χρήστος Σιμορέλης, ο πρόεδρος του Κυνοφιλικού Ομίλου Τρικάλων Πάρης Ευσταθίου, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης Αθανάσιος Μανούρας, ο πρόεδρος ΟΦΙΣΕΤ Μάνος Καραντώνης, ο υπεύθυνος Θήρας Νικόλαος Μάνιος και οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες Βασίλειος Μπέκος και Αθανάσιος Τριμίντζιος.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia