Τη μαγεία του Μύλου των Ξωτικών βίωσε ο Σωτήρης Μπλέτσας

Στα παραμυθένια μονοπάτια του 11ου Μύλου των Ξωτικών διάβηκε ο εν δυνάμει υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ Σωτήρης Μπλέτσας.

Οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις ανέβαλαν συνεχώς την επίσκεψη του στο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο πάρκο της χώρας, ωστόσο έζησε σήμερα τη μαγεία του Μύλου των Ξωτικών μαζί με χιλιάδες επισκέπτες όπου με σύμμαχο τον ανοιξιάτικο ήλιο ταξίδεψαν σε κόσμους…μαγικούς.

Νωρίτερα ενημερώθηκε για την κοινή δράση τεσσάρων φορέων που έγινε στην είσοδο του Μύλου των Ξωτικών για την κυκλοφοριακή αγωγή. Συνεχάρη τους διοργανωτές για τη σημαντική δράση στους οποίους ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία.

Οι παραμυθένειες διαδρομές του γνωστού αρχιτέκτονα – μηχανικού ολοκληρώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο αφού συνάντησε την Αλίκη και άλλους ήρωες, όπως τον Καπετάν Ντόντο, τον Τρελοκαπελά την Κάμπια και τη Βασίλισσα Ντάμα Κούπα. Συνομίλησε μαζί τους για το σύντομο αλλά ονειρικό ταξίδι που έζησε στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, ανανεώνοντας το ραντεβού για τον επόμενο Μύλο των Ξωτικών!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia