Τι άλλο θα δούμε… Πέταξαν νεκρό πρόβατο σε τσουβάλι στο δρόμο!

Πολλά τα περίεργα που κλήθηκε να διαχειριστεί τα τελευταία χρόνια στην περιοχή του ο δραστήριος πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μουριάς Δημήτρης Γιαννουλάκος. Το τελευταίο, όμως, περιστατικό τον έκανε να απαυδήσει αφού κλήθηκε να απομακρύνει ένα νεκρό πρόβατο μέσα σε τσουβάλι, στη μέση του δρόμου! Δείτε την ανακοίνωση του:

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες στις 9 Ιουνίου 2022 και περίπου στις 11:45 π. μ. ειδοποιήθηκα από κάτοικο της Κοινότητας, ότι υπάρχει ένα νεκρό πρόβατο μέσα σε ένα τσουβάλι, στον επαρχιακό δρόμο Πηγής – Μουριάς στο ρεύμα προς Μουριά εντός του Δρόμου. Πράγματι κατευθυνόμενος στο σημείο το διαπίστωσα και φρόντισα σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου, να προχωρήσω σε περισυλλογή και ενταφιασμό για την προστασία της δημόσιας υγείας, όπως προβλέπεται και από τον νόμο.

Αναρωτήθηκα όμως : Ποιά η κοινωνική συμπεριφορά του Δημότη; Υπάρχει σεβασμός προς το συνάνθρωπο και την προστασία της Δημόσιας υγείας; Οι Πρόεδροι των τοπικών Κοινοτήτων και οι υπηρεσίες του Δήμου, πάντοτε δίνουν οδηγίες και λύση σε περιπτώσεις περισυλλογής και ενταφιασμόυ νεκρών ζώων, δυστυχώς όμως κάποιοι δημότες σκέφτονται με τον δικό τους τρόπο. Ποιά η παιδεία του Έλληνα τελικά; Οι Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Κοινοτήτων και υπηρεσίες του Δήμου είναι παρόν και προσπαθούν να εφαρμόζουν αυτό που ορίζει ο Νόμος και να εξυπηρετήσουν το Δημότη. Το πράττουν όλοι οι Δημότες όμως; Δυστυχώς εν έτη 2022 υπάρχουν και αυτοί οι ανεγκέφαλοι!!! Ένα ευχαριστώ στις υπηρεσίες του Δήμου και το προσωπικό τους για την περισυλλογή και ταφή του νεκρού ζώου!!! Τροφή για σκέψη!!!

Δημ. Γιαννουλάκος

Πρόεδρος ΤΚ Μουριάς

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia