Τι λέει ο Παπαστεργίου για το άγαλμα του Στρατηγού Σαράφη και για την ελεγχόμενη στάθμευση

Για την ελεγχόμενη στάθμευση, και τις αντιδράσεις στη μετακίνηση  του αγάλματος του Στρατηγού Σαράφη μίλησε σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου. Πιο συγκεκριμένα :

« Είχαμε προβλήματα την πρώτη εβδομάδα, ακόμα τα διορθώνουμε, δίνουμε βάρος στο να απομακρύνουμε εμπόδια από τις θέσεις στάθμευσης, και πιστεύω ότι τέλος της εβδομάδας θα λειτουργούμε κανονικά. Νομίζω ότι θα δείχνει άλλη εικόνα πλέον η πόλη, με λίγο περισσότερο ποδήλατο και περπάτημα και όχι αυτοκίνητο.

Είδα και τις αντιδράσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης, αλλά δε βλέπω να κάνουν την ίδια αντίδραση στο Δήμαρχο της Πάτρας. Και εκεί έχουν ελεγχόμενη στάθμευση, με 0,30 ευρώ την ώρα. Δεν είδα να καταγγέλλει την ‘ακριβή’ ελεγχόμενη στάθμευση η Λαϊκή Συσπείρωση, αλλά την ελεγχόμενη γενικά. Η αλήθεια είναι πως ειδικά ο Γιώργος Καΐκης  έχει μια διαφορά ανάμεσα στα λόγια και τα έργα.

Οι οργανώσεις που αντιδρούν για το άγαλμα του Στρατηγού Σαράφη καλώς να ορίσουν. Με την απλή αναλογική των εκλογών του ’19, η δημοτική αρχή που εξελέγη με την πλειοψηφία των δημοτών, αποφάσισε κάτι. Στα καθεστώτα που αυτές οι οργανώσεις αγαπάνε, διοικούν οι μοναρχίες, οι ολιγαρχίες και οι δικτάτορες. Στις δημοκρατίες λοιπόν, λειτουργούν τα πράγματα διαφορετικά. Αν αυτό που αποφάσισε η πλειοψηφία, το να μετακινηθεί μερικά μέτρα το άγαλμα, δεν τους αρέσει, τότε ας πάνε στις χώρες που έχουν τα καθεστώτα που αγαπάνε.»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia