Τι συλλογιέται ο Σωτήρης Σιώζιος;

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Sotiris Siozios

Το δυναμικό μπάσιμο του πολυπράγμονος Σωτήρη Σιώζιου στο επιχειρείν, με το ολοκληρωμένο συγκρότημα ελαστικών στο 2ο χλμ Τρικάλων-Καρδίτσης, μπορεί να του περιορίζει αισθητά τον ελεύθερο χρόνο, εντούτοις εκμεταλλεύεται στο έπακρον την παραμικρή ευκαιρία για να ολοκληρώσει την επόμενη μουσικοθεατρική παράσταση για το επόμενο καλοκαίρι.

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Sotiris Siozios, στέκεται και υπαίθριες δραστηριότητες

Χοροδιδάσκαλος, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και υπεύθυνος του Χορευτικού Καταγραφικού Συλλόγου ΧΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ, εργάζεται εντατικά για τη νέα του μουσικοθεατρική παράσταση που θα “περιστρέφεται” γύρω από τον έρωτα ενός… ψαρά!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στη σκηνή, άτομα χορεύουν και άτομα στέκονται

Πρόκειται για ένα μοναδικό θεατρικό δρώμενο που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Τρικαλινοί και οι επισκέπτες στην κεντρική πλατεία!Σημείο αναφοράς στις ξεχωριστές παραστάσεις του νεαρού σεναριογράφου, τα εντυπωσιακά σκηνικά που μαγνητίζουν τα βλέμματα και πλαισιώνουν αρμονικά το θεατρικό δρώμενο. Στο video που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε την επιτυχημένη παράσταση “σαν πας Μαλάμω για νερό” που χάρισε στιγμές γέλιου βγαλμένες από την πλούσια παράδοση του τόπου.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia