Τον Προστάτη τους Άγιο Αρτέμιο τίμησαν οι Αστυνομικοί στα Τρίκαλα (εικόνες)

Με κατάνυξη και ευλάβεια προσήλθαν το πρωί οι Αστυνομικοί των Τρικάλων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου για να τιμήσουν τη μνήμη του προστάτη τους Αγίου Αρτεμίου.

Στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού τελέστηκε Δοξολογία από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης, κ.κ. Χρυσόστομο, ενώ παρέστησαν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Πολιτικής Γης, Κωνσταντίνος Μπάρδας, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Τρικκαίων, Γεώργιος Ζιώγας, ο Διοικητής της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (Σ.Μ.Υ.), Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Δαλάκης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων, Πύραρχος Δημήτριος Γαλάνης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων νομού Τρικάλων, Ιωάννης Διαμάντης, εκπρόσωποι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, ο Πρόεδρος της Εβραϊκής Κοινότητας Τρικάλων, Ιακώβ Βενουζίου, η Προϊσταμένη της Δημοτικής Αστυνομίας Τρικάλων, η Διευθύντρια της Τοπικής Μονάδας Υγείας (Τ.Ο.Μ.Υ.) Τρικάλων, καθώς και εν ενεργεία αστυνομικοί.

Μετά τη Δοξολογία αναγνώσθηκε η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και μοιράστηκε άρτος σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia