Τοποθετήθηκε απινιδωτής στο γραφείο του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης

Το Δ.Σ του Κ.Σ. Πύλης ενημερώνει τα μέλη του αλλά και τους πολίτες ότι σήμερα 04 Αυγούστου 2022 τοποθετήθηκε στον έξω χώρο του γραφείου του Συλλόγου μας αυτόματος Απινιδωτής. Στη συγκεκριμένη δράση και με ομόφωνη απόφαση για την εγκατάσταση του απινιδωτή στο χώρο του Συλλόγου, παρόντες ήταν οι: Αντιδήμαρχος υγείας και Ιατρός Καλιώρα Χαρά, ο πρόεδρος της ΤΚ Πύλης κύριος Κανέλας Βασίλειος, ο πρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου Πύλης κύριος Πανάγος Δημήτριος, κλιμάκιο του ΕΚΑΒ Τρικάλων αποτελούμενο από την κυρία Μπάτζιου Ιφιγένεια και τον κύριο Ζαρογιάννη Γεώργιο, εργάτες του Δήμου Πύλης που βοήθησαν στην τοποθέτησή του Απινιδωτή και από τον Κυνηγετικό Σύλλογο ο πρόεδρος, ο γενικός γραμματέας και η εποχιακή γραμματέας.

Κυρία Χαρά Καλιώρα,

Η ευαισθητοποίησή σας σε θέματα υγείας αναδεικνύει στο μέγιστο βαθμό το ήθος σας, τον επαγγελματισμό σας, την αγάπη σας για τον συνάνθρωπο, αποδεικνύοντας έμπρακτα το υψηλό σας πνευματικό επίπεδο αλλά και το αίσθημα αλληλεγγύης και ευθύνης προς όφελος των πολιτών.

Σας συγχαίρουμε λοιπόν και σας ευχαριστούμε θερμά για την απόφασή σας αυτή να τοποθετήσετε τον απινιδωτή στο Σύλλογο και με την ευχή να μην χρειαστεί ποτέ να χρησιμοποιηθεί, σας προβάλουμε ως μίμηση για την κίνηση ζωής που κάνετε για τον συνάνθρωπο!!!!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση Το Δ.Σ του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia