Το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην Ελάτη

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο στην Ελάτη μέσα σε ένα χειμωνιάτικο βράδυ με ψιλόβροχο , την Παρασκευή 10/12 στις 18..0 στην πλατεία του Χωριού με αρκετό κόσμο ντόπιους, αλλά και επισκέπτες από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Η εκδήλωση άρχισε με ομιλία του δημοτικού Συμβούλου κ. Γεωργίου Τζιορτζιώτη ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους , ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα μεταφέροντας συγχρόνως και τις ευχές του Δημάρχου Πύλης Κωνσταντίνου Μαράβα.
Κατόπιν σύντομο χαιρετισμό έκανε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ελάτης κ. Κωνσταντίνος Μπρίζης καλωσορίζοντας και αυτός με την σειρά του τους παρευρισκόμενους και τους ευχήθηκε καλές γιορτές.


Ακολούθησε το άναμμα του Δένδρου από τον Πρόεδρο του Χωριού κ. Κων/νο Μπρίζη και τον δημοτικό Σύμβουλο κ. Γεώργιο Τζιορτζιώτη.
Στην συνέχεια τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Ελάτης έψαλλαν τα Κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ενώ το πρόγραμμα τελείωσε με δραστηριότητες με μαριονέττες που παρουσίασε ο κ. Κοσμάς Παναγιώκας, όπου συμμετείχαν τα παιδιά με χορό και τραγούδι σκορπώντας χαρά και αισιοδοξία ,δημιουργώντας μια ξεχωριστή εορταστική ατμόσφαιρα.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η Πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ Δήμου Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου.
Στην παραπάνω εκδήλωση του Δήμου Πύλης συμμετείχαν η Τοπική Κοινότητα Ελάτης , ο Σύλλογος Γυναικών Ελάτης και ο ΟΚΠΑΔ Δήμου Πύλης.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia