Το Αρτοποιείο “ΤΖΑΝΗΣ” μας εύχεται Χρόνια Πολλά! (φωτ.)

Δεν είναι τα εκλεκτά ψωμιά, τα πάμπολλα αρτοσκευάσματα και τα ξεχωριστά γλυκίσματα του Αρτοποιείου “ΤΖΑΝΗΣ” στην Πύλη, που ενθουσιάζουν μικρούς και μεγάλους. Είναι τα χαμόγελα των ανθρώπων που συναντάς μόλις διαβείς το κατώφλι τους!

Ευχαριστούμε Θεοδοσία & Γιώργο, καλή χρονιά με υγεία και πολλές λιχουδιές!

Στην Πύλη Τρικάλων και συγκεκριμένα στη Νεα Πύλη βρίσκεται μια οικογενειακή επιχείρηση το Αρτοποιείο ΤΖΑΝΗΣ που δραστηριοποιείται από το 1983 στο χώρο την Αρτοποιειας κατα κύριο λόγο και προσφέρει καθημερινα φρέσκα και υγιεινά αρτοσκευάσματα!!! Εκεί θα βρείτε διαφορά είδη ψωμιού και αρτοσκευάσματα αλλά ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες θα σας προσφέρει τις μοναδικές και πεντανόστιμες βασιλοπιτες με τη διαχρονική συνταγή που όλοι θα θυμούνται από πολλά χρονια πριν…

Έτσι η θεοδοσια και ο Γιώργος οι νέοι της επιχείρησης θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσουν και να δεχθούν τις παραγγελίες για τη βασιλοπιτα που είναι το έθιμο της πρωτοχρονιάς για να σας πάει καλά η νεα χρόνια!!!

Δεχόμαστε παραγγελίες για συλλόγους για επιχειρήσεις αλλα και για παρέες που θέλουν κάποιο άλλο μέγεθος εκτος του κλασικου… τηλ επικοινωνιας 2434023033 & 6976761812 !!! Υπεύθυνος καταστήματος ΤΖΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ. Καλή Πρωτοχρονιά με 2020 ευχες σε όλους σας!!!!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia