Το “Βασίλειο” των γυναικών βρίσκεται στο Μετεώρων 10.

Ξεχωριστή παρουσία στο υπερσύγχρονο μίνι μάρκετ Μετεώρων 10 για την LR, η οποία σας προσκαλεί με ολοκληρωμένες προτάσεις στο χώρο της ομορφιάς να την ανακαλύψετε.

Με δυναμικό της σύμμαχο την Aloe Vera, η σειρά περιποίησης και αναδόμησης της LR, απευθύνεται σε όλους τους τύπους επιδερμίδας και χαρίζει φυσική ομορφιά και υγεία στο δέρμα σας.

Το δικό σας αγαπημένο Μετεώρων 10 αποτελεί σημείο πώλησης της LR health and beauty και η χαμογελαστή και εξυπηρετική υπεύθυνη του καταστήματος Νατάσα, σας περιμένει με την ολοκληρωμένη σειρά της LR, να σας προσφέρει την πολύτιμη βοήθεια της, ώστε να σας κατευθύνει να επιλέξετε τα ιδανικά προϊόντα περιποίησης που θα σας χαρίσουν λάμψη και ευεξία, χάρη στις ευεργετικές ιδιότητες της Aloe Vera.

Την γυναικεία γωνία του μαγαζιού συμπληρώνουν και οι γνωστές σε όλους μας κεραλοιφές, με ιδιαίτερη καταπραυντική δράση, κατάλληλες για την περιποίηση και την ενυδάτωση του δέρματος.

Με κύρια συστατικά τους το άθερμο βιολογικό ελαιόλαδο, το βαλσαμέλαιο και το κερί μέλισσας, οι βαλσαμοαλοιφές Esthique natural cosmetics, αναπλάθουν και διατηρούν την ελαστικότητα των κυττάρων, αποτελώντας έτσι ένα εξαιρετικό καλλυντικό για την επιδερμίδα του προσώπου.

Eπίσης, η ίδια εταιρεία μας προτείνει να δοκιμάσουμε τα χειροποίητα φυσικά σαπούνια με βιολογικό ελαιόλαδο, πολύτιμα έλαια και εκχυλίσματα, πλούσια σε αντιοξειδωτικά και με πιστοποιημένα συστατικά, τα οποία προσφέρουν λάμψη και νεότητα στο δέρμα σας.

Και σαν γυναίκες που είμαστε… μπορούμε να αντισταθούμε στα κοσμήματα, ιδιαίτερα όταν έχουμε την δυνατότητα να τα αγοράσουμε σε πολύ προσιτή τιμή;Φυσικά και όχι!

Πανέμορφα χειροποίητα σκουλαρίκια, κολιέ και βραχιόλια, σε φανταστικά σχέδια και χρώματα, σας περιμένουν να επιλέξετε αυτό της αρεσκείας σας, με την δυνατότητα μάλιστα να κάνετε την δική σας παραγγελία.

Κάθε γυναίκα οφείλει στον εαυτό της να είναι όμορφη και στο Μετεώρων 10 φαίνεται πως έχουν βρει τον τρόπο! Φτάνει να τον ανακαλύψετε!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia