Το Δημοτικό Σχολείο Μεγαλοχωρίου υποδέχεται τους μαθητές με χαρούμενες ζωγραφιές (Εικόνες)

Σε κλίμα ενθουσιασμού και χαράς έγινε ο φετινός αγιασμός στο Δημοτικό και Νηπαγωγείο του Μεγαλοχωρίου. Μαθητές, γονείς και δάσκαλοι αντάλλαξαν ευχές για μια ήρεμη και δημιουργική σχολική χρονιά, με φόντο το φρεσκοβαμμένο κτίριο που δεν θυμίζει καθόλου την παλιά του κάκκιστη όψη λόγω αφενός της φθοράς του χρόνου αφετέρου δε των πρόσφατων μεγάλων βανδαλισμών σε όλο το προαύλιο χώρο.

Ο Μικρός Πρίγκιπας του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ θα υποδέχεται καθημερινά τους μικρούς μαθητές του δημοτικού συμπαρασύροντας τους σε ένα εκπληκτικό κόσμο συναισθημάτων αγάπης, στοργής και αληθινής φιλίας.

Τις ζωγραφιές επιμελήθηκαν ο Σύλλογος Γονεών και Κηδεμόνων και η Ευαγγελία Πατσαούρα, φίλη του συλλόγου, υποσχόμενοι να συνεχίσουν την δράση τους και στο Νηπιαγωγείο λίαν συντόμως.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το δραστήριο Δ.Σ. με πρόεδρο τον Νίκο Νταή και αντιπρόεδρο τον Νίκο Καλύβα κατάφερε τη περασμένη δύσκολη ομολογουμένως χρονιά, να πραγματοποιήσει πληθώρα δράσεων ύψους 3.000 ευρώ, έσοδα τα οποία κατά το ήμισυ προήλθαν από ευγενικές χορηγίες φίλων και γονέων.

Σύλλογος Γονέων και διδακτικό προσωπικό ευχαρίστησαν θερμά το δήμο Τρικκαίων και την Έφη Λεβέντη, πρώην αντιδήμαρχο Παιδείας, για την άψογη συνεργασία, την άμεση ανταπόκριση τους για το βάψιμο όλου του σχολικού κτιρίου καθώς και για την χορηγία των χρωμάτων.

“Όλοι οι μεγάλοι ήταν πρώτα παιδιά… αλλά λίγοι το θυμούνται” .. Ας προσπαθήσουμε λοιπόν ως γονείς να δώσουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, στα παιδιά που αξίζουν τον κόσμο όλο!

Να επισημάνουμε το μεγάλο στόχο που πέτυχε το Δ.Σ του συλλόγου με τη βοήθεια της Έφης Λεβέντη και του Δήμου, την τοποθέτηση πινακίδων όπισθεν του σχολείου για απαγόρευση στάσης και στάθμευσης οχημάτων με μελλοντικά σχέδια για πεζοδρόμηση.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia