Το δικό της χώρο αποκτά η επιμόρφωση στο Επιμελητήριο Τρικάλων.

Τους στόχους και τις λεπτομέρειες που αφορούν το Κέντρο Επιχειρηματικής Εκπαίδευσης του Επιμελητηρίου παρουσίασε σήμερα ο πρόεδρος του τοπικού επιχειρηματικού φορέα Βασίλης Γιαγιάκος.


Η παρουσίαση έγινε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στους εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης, ενώ παράλληλα γνωστοποίησε ότι η επιχειρηματική εκπαίδευση θα αποκτήσει το δικό της καλαίσθητο χώρο, στην αίθουσα του 2ου ορόφου στο κτίριο του Επιμελητηρίου.


Όπως είπε «αυτό σηματοδοτεί και στη σημασία που αποδίδει η Διοίκηση του Επιμελητηρίου στη γνώση η οποία είναι μια εξελικτική διαδικασία που αποδίδει πολλαπλασιαστικά στην επιχειρηματικότητα».


Το παρόν έδωσε και ο εκπρόσωπος της Learning & Development Partner της Optimal HR Group κ. Γιώργος Μπαμπαλιάρης που προσφέρθηκε με την ομάδα των εκπαιδευτών να στηρίξει δωρεάν τη διαδικασία της επιμόρφωσης.
Κατά τον κ. Μπαμπαλιάρη οι θεματικές ενότητες των νέων εκπαιδευτικών σεμιναρίων που θα ξεκινήσουν τον προσεχή Νοέμβριο θα περιλαμβάνουν εκπαιδευτικές ενότητες για τους κλάδους του Λιανικού Εμπορίου (B2C), της Βιομηχανίας και του Χονδρικού Εμπορίου (B2B), της Φιλοξενίας και Εστίασης (τουριστικά καταλύματα και επιχειρήσεις εστίασης).
Το Κέντρο
Η αίθουσα του 2ου ορόφου στο κτίριο του Επιμελητηρίου θα ανακατασκευαστεί πλήρως, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, ώστε να αποτελέσει έναν μόνιμο χώρο εκπαίδευσης των μελών του Επιμελητηρίου.
Να σημειωθεί ότι τα φωτορεαλιστικά σχέδια για το νέο χώρο που θα στεγάσει το Κέντρο Επιχειρηματικής Εκπαίδευσης του Επιμελητηρίου επιμελήθηκε το μέλος της Διοίκησης του Επιμελητηρίου κα. Τζίνα Μπέη.


Στόχος είναι η δημιουργία ενός πρότυπου Κέντρου Επιχειρηματικής Εκπαίδευσης, σημείο αναφοράς σε όλον τον επιμελητηριακό θεσμό που θα προάγει τη διαδικασία επιμόρφωσης των επιχειρηματιών.


Ο κ. Γιαγιάκος τόνισε ιδιαίτερα ότι η γνώση του ανθρώπινου δυναμικού και η εξέλιξη αυτής μέσω της συνεχούς κατάρτισης είναι βασικό συστατικό που συμβάλλει στην επιτυχία και την οικονομική βελτίωση των επιχειρήσεων.


Το Κέντρο Επιχειρηματικής Εκπαίδευσης που έχει ως σκοπό τη συνεχή και συστηματική βελτίωση των γνώσεων και των δεξιοτήτων των επιχειρηματιών και των στελεχών των επιχειρήσεων, θα διεξάγει κύκλους εκπαιδευτικών σεμιναρίων κάθε χρόνο με έναρξη από τον Νοέμβριο έως και τον Ιούνιο με τους πιο έμπειρους και καταξιωμένους εισηγητές της αγοράς.

Οι συμμετέχοντες θα αποκτούν γνώσεις πάνω σε ποικίλες θεματικές ενότητες οι οποίες και θα εμπλουτίζονται συνεχώς ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του σύγχρονου επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia